Ezgimrt1 Arkadaşlar 13 haftalık hamileyim acaba gitsem cinsiyetimiz belli olur mu siz kaçıncı haftada öğrendiniz her hamilelik her bebek aynı değil ama yine de sormak istedim 🥰
seher_unl Ezgimrt1 bu gün kontrolüm vardı 13+4 haftalığım doktorum cinsiyetini söyledi ama siz yinede hazırlığa başlamayın 5 hafta sonra tekrar bakalım dedi ☺️ Kızımda da aynı haftada cinsiyetini söylemişti değişmedi 🌸
Skn23 Ezgimrt1 13 de erkek dediler 14 de kız. 15+3 gittik bugün şimdide çocuk göstermedi 😂 bence biraz daha benimle yanıltıcı olmasın
Ezgimrt1 seher_unl rabbim kaderini güzel eylesin inşallah canım 🙏🏻♥️ Darısı bizim göstermemize o zaman umarım gösterir 😃 bende 14. Haftaya girip öyle gideyim diyordum sabırsızlanıyorum
Ezgimrt1 Mlssa maşallah allahım kaderini güzel eylesin senin yorumumu okuyup okuyup doktora gidesim gelir benim artık 🤣🤣
Skn23 Ezgimrt1 benimde ilk ama erkek dediler herkese erkek dedik şimdi kıza dönüyor gibi 😂 o daha kötü bir öğren tam öğren😂
Mlssa Ezgimrt1 Amin canım hepimizin bebeğini inşallah. Bazen göstermiyormuş ama biz erken öğrenebildik,inşallah snde öğrenirsin🙏🏻☺️ Haberlerini bekliyoruz
as_af Ezgimrt1 benim o siralar bakildiginda uzman dr %60 ihtialle kiz demsti. 16. Haftada devlette docent doktor erkek dedi. Ayrintili ultrasonda prof bakti kiz dedi. Boyle muallak yasamak istemiyorsan beklemelisin 😏
as_af Ezgimrt1 rica ederim. Alışveris yapma isteğini unisex kiyafet alarak giderebilirsin . En azından sıkıntı yaşamassın 😊
Zeynepca Ezgimrt1 benimkiler ikiz. 13+4 ken birine erkek dedi diğerini göremedi. 14+3ken devlette birine kız dedi diğerine emin olamadı. 14+6ken özeldeki yine erkek dedi. Yani hep değişiyor bende 20.haftayı beklicm ☺️
Ezgimrt1 Zeynepca ya İnan kız erkek fark etmiyor ama işte heyecan var merak var bende dayanamıyorum ki hemen bişeler alayım diyorum 🤣
Beyzanurlina Ezgimrt1 kuzum bazıları şanslı erkenden goruyolar bizde göremedik 15+5 haftalıgız 17 haftalıkken gitcem daha netleşsin dıe herseyın hayrlısı ikiside evladımız saglıklı hayrlı evlatlar nasip etsin rabbim hepimize 😘😘😘
Ezgimrt1 Beyzanurlina amin canım benim allahım kader güzelliği versin onlara 🙏🏻 Çok merak ediyorum ya birde çevremde git belli olur diyenler oluyor gitsem giderim ama ultrasona da sürekli girmek istemiyorum 💜
Beyzanurlina Ezgimrt1 ultrasyona sureklı gırmek iyi deyilmiş canım doktorum sölüyodu ilk hastalarda okadar tedırgındım ki gide gide adam kovcaktı benı allahtan anlayıslı bı doktorum var 🤣 sen aldırış etme kuşum erkekte kızda olsa evlat ayıramıyon birbirinden 😍
Ezgimrt1 Beyzanurlina yok bebeğim zaten sağlıklı olsun yeter ama ne bilim merak çok farklı birşey ya normal de hiç meraklı değilim ama bu konuda o kadar merak ediyorum ki anlatamam elimde değil birde çevrem sürekli git öğren neyi bekliyorsun diyor daha çok merak ediyorum 🤣🤣 aslında öğrensem alışveriş çok keyifli olur 🤣