YasemenKaan Merhabalar,26.haftamdayim. Görev yerimden memleketim Trabzona dönüyorum artık ve doğumum için orda alıcam. Özel bir hastane ve doktor tavsiyelerinize ihtiyacım var🙏🙏😊
Fatiheren_61 YasemenKaan bende tatil dolasıyla trabzondayım .söğütlü medicalpark bakiye hanıma gittim .muayene ücreti uçuk geldi bana bir daha gitmeyi düşünmüyorum 😀6 yıl öncesinde de imperyal de Doğum yapmıştım .ordan da memnun kalmadım doktorum suyumun azaldığını anlamayıp herşey normal deyip eve gönderirken benim uyarmamla doppler çektirdim ve o gün ameliyata aldı beni .diğer doktorlar ve hastaneler hakkında bilgim yok.
Nurcan6148 YasemenKaan Valla bana göre trabzonda özel hastane yok.Devlete git çok daha iyi.Burda özel hastane kavramı bir tuhaf.özelle başladım devlete döndüm ben.
Bahar4730 YasemenKaan ben gitmiyorum ama çok duydum imperial hastanesi Onur Dündar canım diğer hastanelere görede daha uygun imperial
Bahar4730 Fatiheren_61 ya zaten ne bileyim her hastane hakkında bişey diyorlar ben devlete gidiyorum ama aşırı ilgilenmiyor yoğunluktan tabi özelde o kadar birebir ilgi varken bazı şeyleri anlamamaları çok saçma
YasemenKaan Fatiheren_61 ne kadardı canım muayene ücreti? Imperialdeki doktorun adını da söyle özellikle ondan kaçayım😀
Fatiheren_61 YasemenKaan doktorun adını unuttum bayan gözlüklüydü diye hatırlıyorum 😂175 tl verdim 🤦🏽♀️
Fatiheren_61 YasemenKaan araştırdım buldum Dilek hanımmış imperyaldeki😀😀Öneri üzerine bende ona gitmiştim ama ben memnun kalmadım
Burcak61 YasemenKaan özel hastaneler yerine devlet hastanesini tavsiye ederim bende özelle başlayıp devlete dönenlerdenim şimdi tıp fak da prof a gidiyorum
YasemenKaan Burcak61 Prof un adı ne canım? Hastane yoğun mu ilgilenebiliyolar mı? Ya devlet beni korkutuyo, bi güvensiz hissederim gibi geliyor.
Burcak61 YasemenKaan Cavit kart adında bi Prof a gidiyorum seda güven de var o da çok iyi profa özel muayene olunduğu için gayet ilgileniyor ayrıca 25+3 de iki gün hastanede geçirmek durumunda kalmıştım ve gayet iyiydi odaları o zaman numune hastanesinde yatmıştım
Senbibak Burcak61 canım herkes bişe diyo seda hoca İçin ben geçen hafta farklı birine daha görüneyim diye tıpta bi asist doktora göründüm memnun kaldım dr dan ama hastane şartları kötü ultrasondan sonra göbeğimi silmeye peçete veremediler ya doğumhane de nst ye bağlandım arkama pis nevresim sıkıstırdılar. Evet güzel ilgilendiler ama hastane şartları çok kötüydü . Sanırım numune iyi herkes öneriyor. Bu ilk doğumum imperial dr yapcam ama bi daha olursa da numuneye gitmeyi düşünüyorum.
Fatiheren_61 Senbibak ayrıntılı için bende ktü ye gittim amacım sadece ayrıntılı için giriş yaptırmak olduğu için önemsemedim dr .asistana verdiler sıra neyse ilgi sıfır ult.bakacak 1tane ult odası var bekliyorsun .sonra riskli gebelik odasında da ult varmış hasta varken beni aldılar hemen muayene edip çıktı .fiyaskoydu orası da çok değişmiş fakülte .ayrıntılı için de ilk gebeliğimde de orada çektirmiştim yine aynıdır diye gittim ama maalesef 😂bitanecik ult kağıdı verdi orda da ne belli değil bebeğin sadece rapor verdi diyebilirim .ilk gebelikte ayrıntılı şekilde bütün ult.kağıtlarını vermişlerdi .numuneyi deniycem bi dahakine😂🤦🏽♀️ Kurbana kadar burdayım 😀
Burcak61 Ben profa gidiyorum perinatoloji ünitesinde muayene oluyorum orada öyle bişey olmuyor odalarını bilemem ama benim ameliyatı Cavit beyden başkasına güvenemez özel oda istedim Doğum için de Senbibak
MGi_6161 Bende imperiale gittim ama memnun kalmadım devlete gidiyorum çokta memnunum.. trabzonda özel ve devlet hastanelerinin bir farkı yok bence