novice_mom Reyhan_boztoprak Yani oluyor ama olasılık olarak konuşuyor doktorlar. 16. Haftanı beklemeni tavsiye ederim.
DnzNhr Tazeanne0134 yani kızda yanılma çok az oluyor erkekte hemen belli oluyor o hafta gelişimine bağlı bebeğin🤷🏻♀️
Miniklerim_ Tazeanne0134 bazen oluyormuş yani ihtimal söyleniyormuş ☺️ Benim söyleyecekti bacakları kapalıydı ☺️❤️
Miniklerim_ İlk oğlumda 13 hafta da belli oldu canım şimdi ikinci var 11 hastalıkken gittim dediki gizlemiş orasını haftaya ikili teste gel o zaman söyleyeceğim dedi ☺️❤️
Edayslm Kumru82 14 te gittim göstermeye niyeti yok ama yüzde yetmiş kız dedi sen yinede pembeleri alma dedi sevinemeden geldik kızmı degilmi dönermi kafamız karıstı inan canım baska doktora gidicem perşembe günüde
Miniklerim_ Kızlar gizlermiş kendini erkekler hemen açarmış 😂 annemi kız kardeşim 6 hafta oyalamıştı ☺️
Tazeanne0134 Miniklerim_ ay kızlar dua edin doktora gittiğim de 11.haftam bitiyor tam 12. haftaya girmiş oluyorum inşallah belli olur değil mi
Yldzzyldzz Bana 11. Haftamda erkek gibi dedi 12 de yüzde 99.9 erkek dedi 🥰 yani 11 de de bilinebiliyor
Miniklerim_ Tazeanne0134 11 hafta başıydı belli olmadı bacaklarıyla gizlemiş haftaya gel dedi ikili test yapılacak o zaman söyleyeceğim dedi ☺️
busrakaan Tazeanne0134 biz 14.haftalık olduk geçen hafta gittim doktorum bu ayın sonunda öğrenirsin dedi söylemedi😏 bide özele gitmiştik