ElifGecem Benim sonucum da düşüyor yavas yavas ama beklenen bi durum bu, ilaç takviyesi ve besin değeri yüksek seyler ye :*
ElifGecem Tunti Ölçüm yapıyor musun? Yani doktora seyi sor günlük ne kadar demir almalıyım diye. O sana miktarı söyler. Yediklerinde ve hapında ki demir oranlarını topla sonucuna bak. Yine düşüyorsa bilemeyeceğim artıkın 😃
Gozde_coskun ElifGecemvalla herkezde bı rahatsızlık duyunca ister istemez arıyor bısey ınsan belkı bu iyi biseydir ama ☺️
stronglove ElifGecem amin inşallah canım çok saol bebekle ilgili bı sorun yok çok şükür hareketleri felan her zamanki gibi hareketli ama benim yıllardır süren reflü hastalığım var ilk hamileligimdede sürekli kanlı kusma yaşıyordum bu sefer mide bulantısı ve kusma çok olmamisti ilk defa oldu ve biraz fazla oldu gibi onun için telaş yaptım bende bian ama yine ilaca baslicam muhtemelen
Tunti Kizimolsun doktorum her ay benden kan testi istiyor canım, troid, hemogram, şeker hepsine bakıyor düzenli olarak yaklaşık 3 aydır falan da demir ilacı kullanıyorum
Kizimolsun Tunti valla benim ikinci hamileligim bir kere bakti tamam gerci hu daha yemi ama oglumda da bakmadilar
Ssaliha51 @"ozgetumer Meervemsi Tunti ozgetumer bence gitmelisin en azından için rahatlar tahlil ver benim kanımda da enfeksiyon çıktı onu demeyi unuttum seni korkutmak istemem canım enfeksiyon varsa erken doğuma da sebep oluyor sen yine de doktoruna söyle hem kan hem idrar tahlili iste bebeğe de hem bakmış olur
1PrensAnnesi Tunti ilaçların hepsi yan etki yapıo elden ayaktan düşüyorum pekmez yiyorum hergün şükür seviyem iyi gidiyor
1PrensAnnesi Tunti aaaa çok geçmiş olsun ilaçlar inş bi yan etki yapmıyordur da faydası olur birazda olsa ❤