Kvrckanne_03 Arkadaşlar bugün 8 haftalık oldum ama midem nasıl bulanıyor ya doktorumun verdiği hap bile işe yaramıyor daha öncede bulanıyordu ama bu kadar değildi 🥺 siz nasılsınız
Minnosizmmm Kvrckanne_03 ben 6+2 oldum canım normal hayatta midem çabuk bulanmaz falan ama beni yerden yere vuruyor bu bulantı napacagimi şaşırıyorum sabahları çok kötü kalkıyorum basım ağrıyor midem bulanıyor halsizim göğüslerim inanılmaz ağrıyor. Ağrıdan sağa sola bile rahat yatamıyorum hep yorgunum
Tuuce7 Kvrckanne_03 benim de 8 hafta ben de bulanıyorum ve öğütmekten artık boğazım tahriş oldu bi de o eklendi üstüne
Kvrckanne_03 Minnosizmmm aynen öyle canım göğüslerde gerçekten çok acayip bi ağrı var bende öyle sağa sola dönerken nasıl acıyo anlatamam 😮
Zlfye Meraba. Ben 10. Haftana girdim ama hala çok kötüyüm hiç bi ilaç,kraker, yemek hiç bişey işe yaramıyo. Ne zaman geçicek😔
Gamze90887 Kvrckanne_03 bi dene canim bana tek etki eden oydu cok dayanamadigim zamanda acile gidip serum taktiriyodum en azindan 1 -2 gun rahatlatiyodu
MNursel 14+5 im ve hala bu durumu yasiyorum. Surekli istifar etmelerimden dolayi halsiz düşüp kan sekerim ve tansiyonum dusuyor serum ile kendime geliyorum. Ve bogazimda tahriş oldu. Yutkunmakta zorlaniyorum inanın onada alıştım. 2 dusugum oldugu icin saglicakla kucagima alayim diye kendimi iyiyim deyip salmamaya calisiyorum.
Emeeelll Kvrckanne_03 emedur normalde de mide bulantısını geçirmiyor ki canım. Ondandır fayda etmemesi ben yaklaşık 14 . Haftaya kadar bulantı çektim kabus gibiydi. Üç dört günde bir zofer içiyordum anca o geçiriyordu. Sabretmeye çalış bebek büyüyünce geçiyor. Yani burdan sana o geçirir bu geçirir desem de geçirmiyor ( bende öyle oldu)
Kvrckanne_03 Emeeelll anladım canım bebeğim sağlıkla gelsinde o mide bulantısını bile çekmeye razıyım 🌸😌🤲🏻
Rabia411 Emeeelll bende 12+2 yim çok fena bulantım var 5 kilo verdim çok korkuyorum hiç geçmeyecek diye 😓
Emeeelll Kvrckanne_03 inşallah sağlıkla gelsinler 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Sana tavsiyem su iç bol bol temiz hava al 😘😘 bir ay sonra da çok şükür çektim ama geçti diyeceksin 😃😃
Zeynepca Kvrckanne_03 Benimde bulanıyordu mide bulantısı için serum takıyorlardı 3-4gün idare ediyordu beni :)
Kvrckanne_03 Zeynepca serum Benide rahatlatıyor canım ama doktorun verdiği hapı kullanıyorum sadece 😌🌸