deletedmom472 ayy kuzum bende senin gibiydim benimde düşüğüm var bi tane çok kötü günlerdi kendimi eve hapsetmiştim dışarı çıkmıyor evde duruyodum ağlıyodum sürekli eşimde bu halime çok üzülüyordu eşimle kendi elimizle mezara gömdük 2 aylıktı gördüm ya ondan belkide kötü oldum sonra eşim ben ne istersem yaptı simartti açıkçası kafamı dağıttım gezdik tozduk geceleri ara ara ağladım eşime belli etmedim özlüyodum yavrumu korunduk ama hep doktorum 6 ay yapmayın demişti biz 9 ay korunduk artık uzulmuyordum bebeğimi özlüyodum ama hep tevekkül ettim dua ettim beni ve eşimi cennete bekleyen yavrum var diye sevindim bile youtubedan güzel sohbetler izledim tekrar istiyodum hamile kalmak çok istiyodum ama sabırla beklelicektim bekledikte kendimi psikolojimi toplayıp öyle yapmamız gerektigine inandım artık hazır hissediyodum kendimi aralık sonu ocak başındaki yumurtlama günlerini takip ettim adet takvimimden eylüle denk getirmek istiyodum bebeğimi kız olursa sırf eylül ismini koymak için sürekli namaz kılıp dua ettim ocağın ortasında adetim gecikti 2 gün şüphelenmiyordum test aldım 2 çizgiyi gördüm ya dedim Allahım sen büyüksün gerçekten duanın gücüne o kadar inanıyorum ki isyan etmedim düşüğüme sadece çok ağladım çok üzüldüm ama sabırla bekledim bir şeyi çok istediğinde imtihanin oluyormuş senin benim hikayemde böyle insanlar illaki biseyler yaşıyor şimdi aklıma gelmiyo mu ilk yavrum geliyo şimdi doğsaydı 7 aylık falan olucaktı diyorum ama sağlıklı bi gebelik değildi uzulucektim daha fazla Allahın sevdiği kullarız demek ki her kötü şeyin arkasında bi hayır varmış şimdi mutluyum Allahima şükürler olsun ve bu hamilelik duygusunu doya doya tattım eylülde anneligide tatmayı nasip etsin bana Rabbim her zaman bu duyguyu bütün anneler tatsin diye öyle dualar ediyorum ki özellikle olmayanlara da versin Rabbim herkes hamile kalsın bu duyguyu tatsin hissetsin istiyorum ezan okunurken dualarımın arasında bu dua bundan sonra sizide ismen duama katicam inşAllah en kısa zamanda hamile kalırsınız sağlıklı bi gebeliğiniz olur belki kısa süreli bi imtihandır bu hep dua edin şükür edin imtihaninizdan çok güzel çıkın inşAllah hayırlı sağlıklı bi çocuğunuz olsun inşallah vakti zamanında ummadığınız anda öğrenin o 2 cizgiyi tekrar görünce mutluluktan gözünüzden yaşlar eksik olmasın sevgiyle kalın 💐❣