Silik çift çizgi cinsiyet
Hikayem3 canım öncelikle hayırlısı olsun hakkında😌 bende suan 17 haftalık hamileyim ve ilk test yaptığımda aynı senin gibi silik çizgi çıkmıştı sonradan koyulasti 😌
Kuzum benim kiz ama regl gecikmesinden iki gün sonra cizgi cok bariz kirmiziydi. Gönlüne göre olsun umarim.
- Düzenlendi
Ben adet olmam gereken gün test yaptım cıkmadı☺️ Kan verdim cıktı.52 idi. Sonra iki hafta daha idrarda cıkmadı ☺️ Ve bebişim erkek
annevebebek17 cinsiyeti ne peki? benimde sonradan koyulasti ama 1 2 saat sonra felan
Hikayem3 Benim ilkinde çok silik çıkmıştı. 10 aylık oğlum var. Şimdi 6 haftalık hamileyim. Bu daha da silik çıktı. Bence pek alakası yok gibi.
Hikayem3 ilk erkek dediler canım 15 haftalikken suan 17+4um dun gittim kız dediler değişmez dediler bakalım suan kızım var diyorum bir sürpriz olmazsa kız 😂
Hikayem3 evet kuzum eğer hamileysen silik çıkar
KcRaDnLeNr Benimde öyle oldu erkek’miş☺️
Biraz oyle 😁😁
Hikayem3 farkında olmadan adetim 5 gun geçikmiş idrarı yapar yapmaz kop koyu çizgiyi gorduk cinsiyet bellı deyil🤣😂
saree ne zaman net kırmızı çizgi çıktı hamile olduğunu öğrendikten sonra mı öyle cinsiyet mı belli olurmuş
- Düzenlendi
Tazeanne0134 Adetimi 3 gün geçmişti sanırım, Öyle cinsiyet tabiki bekli olmaz 😂
saree bende gebelik testi ile cinsiyet belli oluyor sandım benimde 2.günün sonuydu arkadaşla konuşuyordum kız deli msn kalk test yap varsa zaten çıkar dedi kalktım yaptım çift çizgi çıktı çarşamba günü yaptım testi cuma da ka verdim 2,5 haftalık hamileydim o zaman şimdi 10+1 11.Haftaya başladık bebişimle zaman çabuk geçiyor p.tesi günü doktora gidecem eğer gösterirse öğrenirsin cinsiyetini dediler genel olarak 12.hafta oluyormuş 🥰