Aysekk53 Esesen eşim aktardan karısım yaptırdı kakao yagı badem yagı daha bir sürü sey adlarını saydı ama unuttum 🙄 hiç bi işe yaramadı bende valla . Çok çatlagım yok ama vücudun yapısıylada alakalı
Esrasrgn Esesen bebe yağı kullanıyorum ben hiç olmadı. Ama kimisi ne kullanırsa kullansın oluyomuş. Irsi bişy sanırım ama bebe yağını deneyebilirsin ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri sürüyorum😃 33 haftalığız daha yok çok şükür ki💙🥰
AAyssee Esesen canim neler neler kullandim cok catladim bi arkdasim hicbisi kullanma di zerre catlamadi yapi meselesi catliyacago varsa çatlıyor
Tugbakaya Esesen başlarında mustela kullanmıştım şimdi Hindistan cevizi yağı,bio oil palmers, bebek yağı hepsini kullanıyorum ama yinede ufak ufak çatlamaya başladım yani catlıcaksan ne yaparsan yap catlıyosun 😐
Esesen Aysekk53 kaçıncı haftadasın canım bi de tenin sıkı mı mesela benim elastik yanağım çekince uzar😂
Haliagaoglu Esrasrgn ben de 37ye kadar tık yoktu 1 haftada sadece bacaklarımın üst kısmı çatladı. Badem yağı kullanıyordum ama orasının çatlayabileceğini hiç düşünmediğim için sürmemiştim. Çok saçma bir olay yani. Karnımda kalçamda göğsümde tek bir çatlak yok bacağım çatlak 🤷🏻♀️
Esesen Haliagaoglu iç tarafı mı çatladı bacağının yoksa çamaşır bitimi mi ben oralara sürüyorum şuan ama senin tenin sıkı mı canım
Haliagaoglu Esesen yok canım tam üst taraf kasıktan itibaren 1 karış kadar. Bence de mutlaka sür 😊 çok yumuşak sayılmaz ama aşırı sıkı da değil tabii
Esesen Aysekk53 e neye göre çatlıyor yahu bu ten😂 ablamın sıkı annemin de onların da çatlağı var ben elastik bende mi çatlıcam😂
Yildiza Esesen ben başaramadım inşallah siz başarırsınız . Ama kilo almıcam diye bebeğinizin ihtiyacı şeylerden kısmayın en önemli dönem ana rahmi . Tatlıyı hamurişini kısıp çerezi azaltsaydım bana yeterdi mesala 😂😂😂
Bsradker Hindistan cevizi yağı almıştım a101den bi ara gelmisti bu hafta tekrar geliyo 20 tl gibi birseydi kavanozuda büyük o güzel geldi baya bana ama dene istersen sende
Esesen Bsradker tamam bende bakayım yağa lierac diye bir krem varmış onla birlikte kullanıcam inşallah alıp da