Benimde 23.haftada belirdi tansiyon. Ayaklarimdaki ve bacaklarimdaki öyle bir ödem vardı ki.. birde bebeğe giden kana akımı da azdı bebek tam beslenemiyordu. O haftalarda tansiyonum en fazla 13 10 14 9 falan oluyordu. Doktorum ilaç başlaması bebeğe kandaaz gittiği için kan akımı normal seyrinde gitmeli dedi. Son zamanlar birkaç gün daha kazanmak için ilaca başlıcaz dedi. Tabi ilerleyen süreçlerde en düşün tansiyonum 14 10 olmaya başladı. 15 11,16 11, bir gun 17den asagi inmeyince doktor hastaneye gitmemi yatisimi yapip orada takip edecegini söyledi. Iki kerede 24 saatlik protein takibi yapıldı ve protein kacagida çok yüksek çıkmıştı. 31+3 te yatışım yapıldı tansiyon için gece boyunca yine hiç düşmeyince 31+4te doğuma aldı beni. Bugün 23 gün oldu. Bebisimiz şuan kuvezde. Çok şükür sağlığı yerinde ama kan akımı az gittiği için pek beslememişti ve düşük kiloda doğdu. Kuvezde kilo almasını bekliyoruz şimdi. Inşaallah bir an önce kucağımiza alırız 🤲🏻 doktorum 30+5te ciğer geliştirici iğneyi yaptırdı ve ben sadece 5-6 gün ilaç kullandım. Bu süreçte 0 tuz tüketimi. Hiçbir tuzlu şeyden yemedim beyaz ekmek dahi, tuzlu ihtimali olan şeylerin tadına bile bakmadım. Bol su arada limonlu sular içtim. Doktorum rapor verdi çalışmadım sadece dinlendim...