zynp58_ Haftama girdim.İlk hamileliğim. Aslında uyuşmazlık iğnesinden korkuyorum. Uyuşmazlık iğnesi kalçaya mı sadece vuruluyor. Bunu merak ediyorum
Kalbiminsesi zynp58_ ben kalcadan oldum korkacak bi igne degul cok basit saglik ocaginda bile vuruolar
iremasanceylan Mryu Benim doktorum ilk gebelikte sorun olmuyor diye igne yapmadi.Burda okuyorum herkes igne yaptirmis insallah bir sorun cikmaz bende🙁
Mryu iremasanceylan bilmiyorum canim kac haftaliksin niye yaptirmadi ki ? Peki bizim ki birinci gebelik niye biz yaptirdik ? Anlamiyorum vallah
Tugba12345 iremasanceylan teyzemde yaptirmamis cnm bi sorun olmadi dogumda yapmislar ona sna da oyle yaparlr
Esenn1 iremasanceylan Bazı doktorlar ilk gebelikte gerek görmüyor benim doktorumda daha önce düşüğüm kürtajım olmadığı için gerek görmedi sadece doğumdan sonra bi iğne olucam o da bebeğin kan grubu benimle aynı olmazsa tabi
iremasanceylan Mryu 34haftaligim dogumdan sonra bebegin kan grubu benimle ayni degilse dogumdan sonra yapicakmis
silacetin88 zynp58_ daha önce vurdurdum iki kere hepsi de kalçadan haftaya tekrar vurulcam 28.haftamda