Handeyldz01 Bahara senin yorumlarını hep görüyorum gerçekten insanları rahatlatıp iyi şeyler ve bilgiyle konuşuyorsun ne güzel canım 😊
Alarasel Esnnnn34 haklıısn ama şimdi bunun için çok erkrn sn ilerde napcan 38 de falan bi azalcak atıyorm hareketleri 32 de yeri daralcak mesela hareket edemick bazn yani Allaha emanet onlar korkma bnde aslnda çok evhamlıyımda senin erkn daha😂
Rnhndkzn Esnnnn34 inan yoktur biz her an hissetmek istiyoruz doğal olarak ilerleyen zamanlarda da biraz az hareket etsede nefes alabilsem diceksin 😉
Ayten7738 Eşiniz kulağını koysun dinlesin kalp atışlarını benim dokuz yaşındaki oğlum kalbin olduğu yeri arar bulur dinler anne taramalı gibi atıyor kalbi der güleriz bazen yorulduğumuzda yada bebek uyuduğunda hareket olmuyor
Ozican Esnnnn34 ben 16 haftalığım ben hiç bişey hissetmiyorum 😕 ilk gebelikte geç hissediliyor sanırım bilgisi olan ?
Tospikkk Esnnnn34 benimde öyleydi kesildi şuan hissetmen çok zor o hisettiğin bağırsak hareketi bende korkmuştum ultrasonda kalbini duyunca oh dedim 16.haftamdayım hala hisedemiyorum korkma o gaz dolaşıyo bağırsağında 😊 hiç efham yapma tatlım
Lavanta01 Esnnnn34 17.haftadan sonra tam belirginlesiyor bebek hareketleri. Su an daha cok kucuk cok hafif, bolca suyun icinde. Hareketleri farketmek baya zor, telaslanma :)
Twin_mother2 Esnnnn34 bu yaşadığın şeyi defalarca yaşadım depresyona girdim çok şükür şimdi 26+3 üm darısı başına olsun
bebiiimamm Esnnnn34 16 bitti hareket hissetmedim hiç o başka bi şeydir belki hele ilk hamilelikse erken diye biliyorum
Kfkf Hamissss nasıl yani biz niye hissetmiyorum sadece bende bazen karnımı izliyorum kalp atar gibi atıyo heralde diyom kendi kalp atısımdan oyle görüyorum😀 31 haftalıgım