Sad3c3m Afra34 bilinen dualar okunacak canım meryem suresi inşikak suresi felak nas ayetel kursi deniyor canım
Nurecren Sad3c3m Yaa bende aktardan aldım aklıma sahte olabileceği geldi, ama kalbimi bozmak istemedim sonuçta o bi vesile önemli olan inanç dua, inşallah ise yarar 🤗
Nurecren hunilimom Geçen biri yazmıştı 3 saatte doğum yaptım 3 dk gbi geldi diye bende inanıyorum yaa Allahin izniyle dualayip icicem 😊
hunilimom Nurecren valla ben kuzenimi aradım ben doğuma gidiyorum koy diye ama hala sormadım koydu mu suya hemşireler de dedi ilk doğum için zaman çok kısaydı diye şimdi bakıyorum hakikaten 5 saat 5 dakika gibi
Nurecren hunilimom Benimde ilk doğumumda teyzem baya okumuştu meryem süresini sancı çekerken uyudum sanırım son 3 saat sancı çektim şiddetli sonra doğum yaptım şükür 😊 inanmak çok önemli
Zuhresule Sad3c3m annem kahverengi olanı almış suya koyacağı kaba sığmıyor diye de parçalamış çok şükür kızıma kavuştum ama kabus gibi bi doğum geçirdim ot gibi rahmim de parçalandı 🤦♀️ yani ise yarıyor mu bileniyorum 🙂