Sad3c3m Kızlar iyi akşamlar elimde iki çeşit meryem ana otu var kahverengi olanı ben aktardım aldım sarı olanı annemin komşusu umreden getirdi. Sarı olan biraz daha açık ve büyük diğeri daha küçük kullanan arkadaşlar hangisi gibi olanı kullandınız ? https://hizliresim.com/an0oEg
Kircicegi Benim elimde de var daha kullanmadim ama kahverengi olandan var onu teyzemde kullanmisti digerini bilmiyorum
Sad3c3m Kircicegi bana aktardan alınanlar sahte oluyor israil malı oluyor dendi de acabaladım hangisi diye
anneeylul Ben top gibi olani suya koydum. Onu umreden getirmislerdi bana.. sari olan farkli geldi ama bilmiyorum. Sizin aktardan aldim dedignzi ben suya koydm yani acilma olsn diye bekliyorm
Nurecren Sad3c3m Yaa bende aktardan aldım aklıma sahte olabileceği geldi, ama kalbimi bozmak istemedim sonuçta o bi vesile önemli olan inanç dua, inşallah ise yarar 🤗
Nurecren hunilimom Geçen biri yazmıştı 3 saatte doğum yaptım 3 dk gbi geldi diye bende inanıyorum yaa Allahin izniyle dualayip icicem 😊
Sad3c3m Kircicegi hani umreden geldi diye içime o daha çok siniyor ama açık gibi ya birazda tereddüt ettim haliyle
Afra34 Sad3c3m sanırım umre den geleni kullandı bı arkadaş diğeri hakkında bilgim yok suya koyunca açılıyor denildi okunacak süreler de vardır belki iyice öğrenmek lazım aslında 🙁
Sad3c3m Afra34 bilinen dualar okunacak canım meryem suresi inşikak suresi felak nas ayetel kursi deniyor canım