eymen08arass 33haftaligim yerimden kalkamiyom is edesim halim hiç yok zorla bişeyler yiyom o da meyve hep yatasim var normal mi bu haftalarda 😩😔
Deletedmom667 eymen08arass bende 34 haftalıgım oturamıyorum yatamıyorum sureklı hareket halındeyım🤦🏼♀️
Victoriaaa eymen08arass Sırf öyle olmamak için gece gündüz demeden temizlik yapıyorum (kendimi yormadan) bence sende yap internetten temizlik videoları izleyip kendimi gaza getiriyorum 😂
Pier eymen08arass bende 33 haftalığım 1 saat iş yaparsam, 2 saat yatıyorum. Yorgunluktan ölüyorum. Yayamıyorum, kalkamıyorum. Bir de Kıbrıstayım allahım sıcaktan ölüyorum çok zorlanıyorum 😞 allah hepimizin yardımcısı olsun.
Pnrarvn eymen08arass ben 34 üm ayağa kalkmak istemiyırum zaten yasak kalkmam ama artık yatmaktan kemiklerim ağrıyor
Twin_mother2 Ben daha 26+2 yim umarım o haftaları görürüm bende ne yatablyorm ne kalakablyorm sürekli uzanmak istiyorm büyük ihtimal sıcaklardan oluyo
Nil_19 Oflu61 Bende oraya takıldım. Ne kadar bencilce bi düşünce. @eymen08arass başlığı değiştirmelisiniz. Herkes siz gibi olmak zorunda değil.
Deletedmom0042 Enerjim full 😁 ama daha 16dayım bu dönem en iyi geçen dönemmiş, sizler gibi olmadan tadını çıkarayım 🤓
eymen08arass Deletedmom0042 evet bende çok iyiydim oruç bile tuttum çok iyiyim hareketliyim diye ama bu iki hafta ölmüş gibiyim 😩
defne55 Deletedmom0042 herkez için geçerli değil 10 haftalıkken de yatasim vardı 16 oldun balayı dediler gene aynıydım 20 oldum hala aynıyım 🤣🤣
zynp0609 Bende 31 haftalıgım iş yapıyom ama cok halsiz oluyorum habire dinleniyorum cok sıcak bunaltıcı napcamı bılmıyorum 😒
1907 Valla ben hamileliğimin ilk başından beri sürekli haraket halindeyim şuanda 38 haftalıgım enerji tavan sürekli temizlik yapıyorum geziyorum vs 😀 acaba bende mi bi gariplik var 😜
zynp0609 eymen08arass normaldir diye düşünüyorum sonucta can taşıyoz bide herkez bir olmaz sanırım ben bugun 6 saat ayakta kalmışım mutfakta işim bitip yattıgımda farkettm halsizliğimi çok da yatmamya çalış ama yorulmada
eymen08arass zynp0609 yok zorla ediyom eşim için yemek çamaşır fln ama eski halimi özlüyorum buna da şükür diyorum yine
zynp0609 eymen08arass ama yinede cok halsizsen git doktora belki bazı değerlerinde sorun vardır ilaç verir iyi gelir