Busrakrkmz28 Busra05344 1 hafta da iyileştim sayılır ama bugun 13.günüm yatıp kalkarken biraz agrım oluyo hala ama şiddetli agrı 2 gün oldu daha dogrusu yanma.
Deletedmom133 Busra05344 o sekilde benimde var virdr bugun pansuman dan sonra tansiyonum cok.dustu yarın korkarak yapacağım 😥
Daisyy Busra05344 2 hafta önce spinal ile sezaryen oldum. Birkaç gün ayağımda şişlik oldu ama inanır mısın 3 saat derin uyuyunca geçti. 90 aaatte 3 saat uykuyla duruyordum. Bünye sinyal vermeye başlamıştı artık titremeler ateşler. Çocuğu anneme verdim gerekirse mama ver biraz dedim. 3 saat uyudum bi daha şişlik olmadı.
Kabarik Busra05344 benim dikis olmadi yapistirma yaptilar oyle pansuman faln da yapiomasina gerej duyulmadi yalniz bende ameliyattan sonra sis cok oldu yuruyemedim ayaklarim falan pelte gibi oldu. Iyilesme sureci bi 10 gunu gececek yaa agri oluyo mutlaka
Busra05344 Kabarik bende. Genel oldum dikişim var ama sanırım iç dikişim var dışı. Yapıştırma. Üstünü. Yara bandı bile yapıştırmadılar pansuman yapılsın diye
gizemmm Busra05344 bana giydirmişlerdi belki şişlik olmaması içindir. Hatta sonrasında bi kaç saat çıkarmamıştım
Annee1 İlk üç gün zor oluyor özellikle yataktan kalkarken çok zorlaniyorsun tutunmadan kalkamiyorsun ama kalkınca yürüyünce ağrı falan kalmıyor ben üçüncü gün ayaktaydim kendi işimi kendim yapıyordum çok şükür, yürümek çok iyi geliyor