PrenssAnnesiiii Yusufunannesi_ canm yanlış hatırlamıyorsam seninde bebeğinin karın çevresi gerideydi değilmi bi sorun varmı hala
anapanda12 Sancıların var gibi , ama ciddi bişi var mı dersen bilmiyorum 50nin üstündeki sancılar sıkıntı sanırım
Minedy @Yusufunannesi_ Dayım nst çekiyor gebelere. Daha önce böyle nst görmedim sancı şiddeti çok yüksek muhtemelen doğuruyordur dedi 🤔🤔🤔
Minedy Yusufunannesi_ ama sancıların ilk başta 100ü geçmemiş mi 🤔 100 üzeri doğum oluyor diye biliyorum 🤔🤔
Yusufunannesi_ Minedy olabilir bilmiyorum ki şimdi yine ara ara var yürüyünce yine biraz hafifliyor gibi
Yusufunannesi_ Sinem21 karnımda ve sırtımda ağrı oluyor çok fazla oturunca daha çok hissediliyor yürüyünce iyi geliyor
Esramese Yusufunannesi_ o zamn dinlenme moduna gecmelisin ki dahada artmasn benimde yüksek cikti ama bu kadar yogun sanci sıkligi yok senin sancilar sık 60dan sonrasini dikkate aliyolr sıklikta benim gbi 100lere cikmissin sende bana hersey yasaklandi yatis emri geldi
Azracan Yusufunannesi_ sancın var Canım ya Allah yardımcın olsun açıklık varmı baktımı dikkat et haftan çok küçük
Yusufunannesi_ PrenssAnnesiiii evet canım şimdi aradaki fark 1 haftaya doktorumun her söylediğini yaptım ve çok şükür toparladık
Yusufunannesi_ PrenssAnnesiiii günde 3 bardak süt kesin iç,yoğurt ve peynir ye. Ceviz ve fındık ye. Ara öğünlerini sakın atlama her öğlen mutlaka 1 porsiyon sebze yemeğini aksatma ve mümkün olduğunca yat oturma bile
Lavinia5 Yusufunannesi_ kaç haftaydı ki gerilik. Benim de 2 hafta geri 😔 denemediğim şey kalmadı. Kilosu ne kadar peki? Bu arada haftan hiç küçük değil bence. İçini ferah tut. Rabbim hayırlı zamanla sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah.