nilosum Allah’ım uzun ömürler nasip etsin 🙏🏻❤️🧿 resmen kendimi yaşadım okurken. Çok doktor gezdim yüzüme dan diye çocuğun olmaz diyen mi ararsın profesöre gidip 500 TL verip muayene edip klomen kullan gel dedikten sonra bir kere çatlaman dahi olmamış çocuğun olmaz diyen mi ararsın. Vs vs.. hayal kırıklığı şaşkınlık üzüntü zor zamanlardı. Ta ki canım doktorumu bulana kadar. Ardından rahim filmi sonra ameliyat geçirdim derken vakit kaybetmeden tüp bebek dedi. Ancak ben yıpranmıştım ilaçları aldım ve erteledim. İşe başladım derken son adetimi işe başladığım ay olmuştum 9 gün Gecikti adetim ben De aldırış etmiyorum olmuyor ya kesin diyorum yoğunluktan iş stresinden gecikti. Doktora bi gidiyorum hamileyim 😢😢❤️❤️ Ardından 7. Haftamda kanamam oldu hemen iğnelerimi oldum. Doktor düşük tehliken var dedi ve 2 ay rapor verdi hep yattım. 15.haftamda serklaj oldum önlem amaçlı. Rahmim yarım olduğu için mucize bebeği kaybedemeyiz dedi. 27.haftanı doldur haziranın ilk haftasını atlat ben bebeği yaşatırım dedi. Ama şükür şuan 30+3 teyiz. Umarım ben de sizin gibi doğum hikayemi güzelce yazarım ❤️❤️🙏🏻🙏🏻🧿🧿🥺🥺🥺