Kanama
Hatice_demircan benm kanamayla 2 gun yattım hastanede progestan iğne oldum hastanede 1 tane yaptılar
sonrasında 3 hafta haftada 1 kez iğne oldm kanama durdu suan 6. aydayım hiç kanama olmadı rahim yukarı dogru cıkmaya basladıgı için alan geniilediği için kanamam yok çok şukur detaylı bi araştırma yaptır
ceyda_oguz ben yurtdışında yaşıyorum burdaki doktorlar ne bilim turkiyedekiler gibi degil anlamadılar niye oluyo bilmiyoruz dediler hamileligimin basından beri hep lekelemem vardı zaten ama geçen hafta 2 gün arayla kanamam olunca korktum gittigimdede kanamayla ilgili ne bi iğne ne bi ilaç hic bişey vermediler bebek iyi deyip yolluyolar. yine olursa başka hastaneye gidicem bakalim orda sebep soyleyeceklermi😓
ceyda_oguz ben 6cı aya geçtim,plesente aşağıda kanamam oluyo çok korkuyom.dokyor bakıyoda her şey ola biliyo diyo.yatalak geçiriyom.sizin doktor ne önerdi
Konul_Nilay banada doktor yatmami merdiven inip cikmamami hic bişey kaldıramamı söyledi bende yatıyorum ınsallah bian önce gecer
Hatice_demircan herşey olabilir derken 6. Aydan sonra bi düşük riski olurmu ki
Hatice_demircan kaç haftadasın.sende kanama bebeyin eşindenmi kaynaklanıyomu?
Hatice_demircan benim doktor dikiş atdı.ayda 2 defa kanamam oluyo.serum iyne geçiyo.erken doğum ola bilir diyo.öylece yatıyom.dua ediyom.valla psikolojim bozuldu
Konul_Nilay 11 haftalık oldu eşi ile ilgili kötü bişey demedi asagida degil olması gereken yerde herşey çok normal gozukuyo dedi niye kanama var bilmiyoruz bazi gebelerde olabiliyor olursa gene gel kan takviyesi yapıp serum takalım sadece dedikleri bu onlemdk icin hic bisey deyip yapmadilar yine olursa başka doktora gidecem o belki sebebiyle ilgili bişey söyler tuvalete gitmeye ayağa kalkmaya korkar oldum. Bende erken doğumdan korkuyorum geçmez ilerleyen aylardada böyle devam ederse banada erken doğum olabilir diye söyleyebilir belki
Hatice_demircan al bendende o kadar ayda iki defa geliyo.kaç doktor gexdik bi şry yapamıyolar.kanamafa iyne ,serum takıyolar kan kesiyo eve.bu gün bi doktora daha gitcem.haber ederim.bende tuvalete korkarak gediyom
Konul_Nilay burdan yazarsın senin 6 aylık olmus peki kanamaların bebeğe bi zararı olmuyo demi ben 2 hafta sonra ikili teste gidicem ınsallah bişey cikmaz
Kanamanın sebebi ile ilgili elbette doktorların bazı tahminleri oluyor. Kesenin baskı yapması, bebeğe giden kanın fazla gelmesi ve vücudun fazlayı atması yada ultrasonda bile görünemeyecek bir yerdeki kılcal damardaki çatlama vs gibi... doktorların kanama sebebi ile ilgili net bir şey söylemesi için bazı testler yapması gerekiyor ve bu testler riskli testler olduğu için gereksiz. Çünkü bebek iyi, kese iyi ise zaten kanamanın illa neden kaynaklandığını öğrenmek gereksiz. Bana doktorum aynen böyle söylemişti...
Hatice_demircan altıncı aydan snra düşük olmaz ölü doğum olr