Merhaba arkadaşlar ilk gebeliğim malesef mol gebelikti ve çok skıntı çektim yaklaşık 1 sene tedavi gördüm şimdi ise 7 hafta 3 günlük gebeliyim fakat kanamam oldu ve şuan yatmak zorundayım ayrıca buna da bişey olacak diye çok korktum kanaması olan gebeler var mı aranızda acaba

Mrvsdr ben bende oldu kanama lekelenme oldu 4 hafta falan sürdü progestan iğne ile fitil kullandım çok şükür geçti zamanla

Mrvsdr bu kadar düşünüyosanız doktora gtmeyi deneyın ya can taşıyosun kan iyi bişey deyıl canımmm haber et bize 😣🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Bende 10 haftalık hamileyim gebeliğinin en başından beri lekelenmelerim hep vardı bazen az bazen çok doktora gittiğimde bebeğin gelişiminde sorun olmadığını söylediler en son 3 gün önce adet şeklinde birden kanamam geldi kesin düştü bebek dedm hemen doktora gittik muayene ettiler bebeğinin kolları bacakları kıpır kıpırdı hic bir sorun yok dedi niye böyle kanama oldugunuda bulamadılar. Bazı gebelerde olabiliyor dediler ama niçin oluyo keşke net bilgi verseler

Kanamayı görür görmez hemen doktoruma başvurdum oda bebekte bi sıkıntı görünmüyor sadece yat dedi ve bir takım ilaçlar verdi eğer kanama devam ederse hemen gel dedi çok şükür bi daha görmedim ama şuan yatıyorum tuvalete bile giderken tedirginim peki sizlerde akıntı oluyor mu bu normal bi durum mu pekii

Gls peki akıntı oluyor muydu sende

• Gls bunu yanıtladı.

Mrvsdr
          Mol gebelikten sonra nasıl bir süreç izlediniz bende dün patoloji sonucunda parsiyal mol gebelik olduğunu öğrendim doktorlar çok gözümü korkuttu

Mrvsdr
            Senin şuan bin kat daha dikkatli hamilelik geçirmen gerek canım hiç kendini yorma bile

Benımde kanamam oldu iyneden sonra kanama duruyodu ama lekelenme oluyodu kahverengi sanırım o normal kanamadan sonra ayaklarını uzat yat sadece tuvalete kalk ben 3 ay öyle yattım korkuma

Mrvsdr evet bazen normal akıntı oluyo du bazen o akıntıyla leke oluyo du

MerveUmt bu sürecte işini bilen bi doktora ihtiyacın olacak ki benm doktorum bana çok destek olmuştu ilk 1 ay her hafta bhcg bakılacak eğer değerlerinde bi yükselme olursa hemen müdahale ederler sonra ayda bir bhcg bakılacak normalde 1 yıl gebelik yasaktır ama vucudunun durumu iyiyse 6 ay da izin veriyolar asla gözün korkmasın sadece stresten uzak dur ve bunu bi hastalık görme 6 aylık veya 1 yıllık bir nekahet dönemi yaşayacaksın ama sonucu emin ol çok güzel olacak😊😊

Mrvsdr
              Çok teşekkür ederim canım çok sağol🙏🏻 İstanbul Zeynep Kamil de yapıldı kürtajım patoloji sonuçlarım orda doktora gittim biraz korkutarak açıkladı ama sen özele mi gitmiştin.

MerveUmt ben elazığda yaşıyorum burada medical park hastanesinde yapıldı tedavim ve doktorum mükemmel biriydi şuanda yolumuza beraber devam ediyoruz zaten bu tarz durumlarda doktor çok önemli çünkü ayrıca ateşin çıkarsa korkma sakın bhcg değerin yüksek olduğu için arada ateşin çılabilir kürtajdan sonra yavaş yavaş kendiliğinden düşüyor zaten

ceyda_oguz
                  Peki ne zamana kadar böyle kanamalar olacakmış doğuma kadarmi sürekli bebeğe bişey oldu diye korku içindemi durcaz bana hiçbişey diyemediler neden oluyo bilmiyoruz sadece

Mrvsdr
                    Aynen canım maalesef arada ateş hafif bulantı oluyordu hatta sonucu öğrenene kadar hamileliğimde bu kadar midem bulanmıyordu benim diyordum ki sebebi Mol gebelikmiş tavsiyelerin için çok teşekkür ederim🙏🏻😊Rabbim sağlıkla bebeğini kucağına alacağın günleride gösterir inşallah🤲🏻

Mrvsdr
                      Genetik test yaptırdın mı canım bizden onuda istedi çünkü

@MerveUmt

MerveUmt genetik test yaptırmamıştık biz ama dediğim gibi takibiö çok skı bi şekilde yapılmıştı çok çok teşekkür ederim sende bu süreci sakin bi şekilde atlatmaya bak emin ol bu süreç sonunda vücudun gebeliğe zaten hazır olmuş olacak çok geçmiş olsun