Mlssa Tbayrlmz44 Hemen doktora git canım ne olur ne olmaz.Geçmiş olsun bir şey yoktur inşallah🙏🏻Korkma hemen doktora görünn
Tbayrlmz44 Ya eşim işte yanımda kimse yok hastane çok uzak araba yok yürümem lazım 1 saatten fazla yol var ondan dolayı buraya yazdım
GuelGltkn Tbayrlmz44 bi tanidigi ara esini ara arabasi olan biri götürsün sizi haftaniz da ilerlemis böyle seyler beklemeye gelmez Allah korusun
ipeksi Tbayrlmz44 komşunuz akraba eş dost hiç mi kimseniz yok hiç kimseniz yoksa bile devletin 112 acili var. Arayın 112 yi hamileyim düştüm şu an yanımda kimsem yok diyin gelir bakarlar yani en yakın hastaneye götürürler
GuelGltkn Tbayrlmz44 bu saate kadar niye durdun caniim hemen bi acile git gece düstüm de ultrasona gir hemen insallah hersey iyidir
Esraarys MerveNural kalk git yürü demek nasıl bi üslup kadın belirtmiş uzak kimse yok demiş biraz anlayışlı olun be!
Benay10 Tbayrlmz44 ambulans çağır gerekirse olmadı yürü ne bu rahatlık anlamıyorum ambulansı ara çok kötüyüm de gelir alırlar seni kocanı mı bekleyeceksin bir gün geçmiş üstünden Allah korusun herşey olabilir
ZCandan Tbayrlmz44 hemen acile git canim nstye baglayip ultrasonlar baktilar bende yoldu dusmustum hic durma derim
R_Arslan Tbayrlmz44 bi yolunu bulup hastaneye gitmen lazim gerekirse ambulansi ara bebegine bisey olursa sonra vicdan azabini kaldiramazsin
Mnkanne Tbayrlmz44 burdan neyin cavabını bekliyosun canım anlamadım git tabi hemenn doktora hareket etmiyo napayım nedir ben buraya yazıp vakit bile kaybetmem böle bir durumda Tbayrlmz44