Tbayrlmz44 Arkadaşlar ben dün yataktan düştüm ve belimde çok kötü ağrı var ve bebeğim bu saat olmuş oynamadı 34+2 günlük hamileyim çok kötü mide bulantısı var kendimi zorladim çikolata yedim sol tarafima yattim ama yok oynamıyor ne yapabilirim bana bi fikir verebilirmisiniz
Daisyy Tbayrlmz44 acile gitmen lazım başka bir şey öneremeyiz mutlaka gitmen lazım en kısa zamanda hayırlı haberler al inşallah
Neslihant Tbayrlmz44 niye burda vakit kaynediyorsun niye bekliyorsunuz ya da gidip bi ultrasonla baktirmak zor olmasa gerek 1 dakikanin bile önemi varken
Bahara Tbayrlmz44 yahu ben yataktan düşsem anında giderim doktora sabahı bile beklemem hele telefonu gözüm görmez neden önemli birşeyi buraya yazıyorusnuzda hemen gitmiyorsunuz
Zeynepzeze Bazen ne kadar boşveriyor insanlar bazı şeyleri. Ya hadi bir şey olsa, düşmüşsünüz ve üzerinden saatler geçmiş ciddi bir şey olsa nasıl bir önlem alacaksınız acaba? Hala ne yapabilirim yazıyor birde
SalihaSomuncu5 Tbayrlmz44 ne dememizi bekliyorsun allah aşkina tabiki doktora git diyecegiz biraz mantikli olun
Busrakivanc Tbayrlmz44 kusura bakmayın Lütfen ama düşmüşsünüz hala gelip buraya yazıyorsunuz hastaneye gitmeniz gerektiğini elbette siz de biliyorsunuzdur, burdan size kimse yardımcı olamaz
Ayguns Tbayrlmz44 dün yataktan düşüyorsunuz. Bugün 21 dakika önce bu platforma katılıp bu soruyu soruyorsunuz.Buraya sormak aklınıza geliyor da doktora gitmek aklınıza gelmiyor dimi zekanıza hayran kaldım yemin ederim 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Mutire Tbayrlmz44 canım mantıken direk hastaneye gitmen lazım buraya yazana kadar. Sonuçta yavrun söz konusu inşallah bişey olmaz Allah bagislasin
FSCMK Tbayrlmz44 geçen bende zıplaya zıplaya motorla gezmiştim sonra 2 gün oynamadı bebeğim hafta sonu bile demeden acile gitmiştim nst bağladı gayet iyi demişti sende bir git acile