BezelikVeAnnesi NeslihanAyanolu Hayırlı olsun o zaman bizde akşam siparişini gidip vercez 😇 Ne kadarlıkken aldınız acaba biz biraz sabırsız mı davranıyoruz merak ediyorum da 🤗
NeslihanAyanolu BezelikVeAnnesi şuanda 22 haftalığım yaklaşık 2 hafta önce aldık,sizin ne kadar şuanda ?😊
Kimyagercik CigdemKibar kesinlikle noktabebe pendik e bakmalisin instagramda var ama magzada kanz mibilya cesitleri var ve gayet uygun.. 3 kapakli dolap buyuyen besik sepet besik sallanan koltuk bunlar kanz birde chicco bebek arabasini 5000tl ye aldik
HlyaracGzel EdaMinaKele ben de zaten forum istanbul a çok yakın oturuyorum. Baby cotton serisini beğendim. Gidip bi fiyat alıcam en kısa sürede
EdaMinaKele HlyaracGzel hic gitmenize bile gerek yok direk ıngtrmdn fiyat alın tolga bey ayrıca ındırım saglıyor
BezelikVeAnnesi NeslihanAyanolu Bende 19+3 haftalığım bugün verdik siparişini 🤗 Hemen hemen aynı dönemlermiş 💞
Aysnctl Albebek den aldım .instagramda sayfası var. Bizzat yerinede gittim gördüm. Malları kaliteli ve cok uygun. Yarın gelicek bklm odamiz. 🙂
Susam Aysnctl canım bende bugün albebekten bebek arabası gördüm nette baya uygun fiyatlı gerçekten kaliteli mi gittiğimde bebek arabası gördün mü tavsiye edermisin ?
klebsiella EdaMinaKele canim sananbir sey sorucam kimden fiyat almak lazim uygun fiyata hangisi veriyor cilekte?
EdaMinaKele klebsiella ıngtrm sayfssı var cnm forumistanbulçilek tolga bey ilgileniyor direk istersen ıngtrmdn beni ekle profilini paylaşıym
Hande2017 Instagramdada siteleri var mybebbek kesinlikle incelemelisiniz.İçerenköyde mağazaları var 45gün teslimat süreleri bakalım bizde sipariş verdik bekliyoruz.Sağlıklı doğumlar sizede...
klebsiella EdaMinaKele evet canim simdi konustuk cok tesekkurler! Bizim aldigimiz fiyattan 100 tl daha dusuk verdi . Sayende tesekkurler😃 ben maskodan fiyat almistim.
EdaMinaKele klebsiella rica ederim canım hemde erken teslimat yapıyorlar umarım memnun kalırsın ben kaldım ilgililer yani
Ozlemr CigdemKibar çilekten romantic serisini aldım bende malı şok kaliteli geçen hafta geldi kokusu da Yok mobilyanın
Aysnctl Susam Bebek arabalarini gittigimdede gordum ama emin degilim çünkü ben ordan almadm ne söylesem yalan olur simdi bebek arabasi hakkında cünku markadan markaya göre degisio.