EdaMinaKele CigdemKibar çilek bayrampaşaforum istanbuldan aldım ıngtrm ve iletişim bilgileri var cok ilgililer ayrıca özel indirimde saglıyorlar 🙂
Kimyagercik CigdemKibar kesinlikle noktabebe pendik e bakmalisin instagramda var ama magzada kanz mibilya cesitleri var ve gayet uygun.. 3 kapakli dolap buyuyen besik sepet besik sallanan koltuk bunlar kanz birde chicco bebek arabasini 5000tl ye aldik
EdaMinaKele CigdemKibar cilekodasımobilyaforumistanbul olarak gecıyor beğendiginiz modeli dm den iletim kendisine özel olarak ilgileniyor 🙂 ismi tolga gidip mağazada ödemenizi ve faturanızı teslim alıyorsunuz sonrası onlarda ama cok yardımcılar yani
EdaMinaKele HlyaracGzel ben selena serisini aldım 4 kapılı şifonyer ve rafı romantic serisinin de büyüyen beşiğini 🙂
klebsiella EdaMinaKele canim sananbir sey sorucam kimden fiyat almak lazim uygun fiyata hangisi veriyor cilekte?
EdaMinaKele HlyaracGzel 1 subat zammı gelmeden bir gun önce aldım ben gayet memnunum mobilya kokusu vb de yok firmada cok ilgili hemen teslimat yaptılad 10 gun icinde ürünler coo kaliteli bi iletişime geçmenizi tavsiye ederım
Oge Newjoy çok ucuz değil hatta çilekten pahalıya geliyor ama çok güzel mobilyası çilekten daha iyi hatta şuan kampanya vr yeni doğan beşiği hediye instegramdan bakabilirsiniz ekstra indrmde yapıolar
Zeze03 CigdemKibar çilekte pahalı üstelik beşikleri sallanmıyor adama sorduk neden sallanmıyor diye hiç bir büyüyen beşik sallanmaz dedi iyi attı bize bottide kampanya vardı indirimden büyüyen beşik aldık fiyatında uygun 1.100 tl cnm ama su an kampanya devam ediyor mu bilmiyorum
BezelikVeAnnesi Çilekten baby cotton takımına karar verdik canlı da gidip gördük harikaydı onu sipariş vericez 🤗
BezelikVeAnnesi NeslihanAyanolu Hayırlı olsun o zaman bizde akşam siparişini gidip vercez 😇 Ne kadarlıkken aldınız acaba biz biraz sabırsız mı davranıyoruz merak ediyorum da 🤗
HlyaracGzel EdaMinaKele ben de zaten forum istanbul a çok yakın oturuyorum. Baby cotton serisini beğendim. Gidip bi fiyat alıcam en kısa sürede