feyzaa34 Duygu19031903 15. Haftama kadar içtim sonra sağlık ocaginin verdiği vegaferona geçtim. Ferro sanol acayip kabız yapıyor iğrenç bi ilac
tugcakkn Duygu19031903 bende kabızlık şikayeti olmadı ama ilaç mideye fena rahatsızlık veriyor.ben ilacı içmeden önce bişiler atıştırıyorum sonuçta karnımı doyurmuyorum da ağrıyo önlüyor öyle olunca sizde deneyin isterseniz
Diloss21 Duygu19031903 bende kullanıyorum ama aç karnına değil. Doktoruma öyle içemediğimi söyleyince yemekten 2 saat sonra al dedi şimdi hiçbir sıkıntı yaratmıyor 😊
Cerenyrt Duygu19031903 bende aynı şekilde içiyorum ilk başta mide bulantıları yaşadım sonra geçti.. sabret 😄
Mrvyksl feyzaa34 bende maltofer içiyordum sizin gibi vegaforen e geçtim banada sağlık ocağı verdi kabızlığım azaldı bu ilaç daha iyi geldi
nurhayatogul Duygu19031903 bende bu kan ilacından başka bişey içemiyorum diğer kan ilaçları midemi bulandırıyor. Ayrıca bu ilaç hiç beni kabız etmedi. İlaca bağlamamakta gerek yediklerimizle de alakalı bence
Mevicka Ben yemeğin hemen üzerine alıyorum bi sorun yaşamadım. Önce tardyferon kullanıyordum bi süredir bu ilacı kullanıyorum kabızlık mide ağrısı vs yapmadı
AYsegulusal Mevicka yemej de çay veya peynir dür gibi şeyler tüketim bu ilacı kullanır isen ilacı boşuna içmiş olursun cnm etkisini yitiriyor arasında iki saat olmalı imiş baba öle anlattılar ya aç karnına yada mide rahatsızlığı var ise yenrkden. İki saat sonra
Asliyildirim Duygu19031903 bende gynoterdyferon içiyorum bi benzeri, mide ağrısı değil de böyle deli gibi kazınma yapıyor açlıkta gözüm döncek sanıyorum
Tugba1234 Asliyildirim siz yazinca fark ettimde bende de hep aclik hissi vardi bende diyorum hamilelikten heralde ecZanede yoktuda heralde diger benzer olan gynoferolu verdi o aclik hissiyatida gitti ama iki ilacda bende kabizlik degil ama daha kotu yapiyor bagirsaklarimi🤔🤔
Suleylmaz Duygu19031903 bende 28 haftalık hamileyim uzun süredir kullanıyorum ve herhangi bir sıkıntı yaşamadım ac karnına almak zorunda değilsiniz tok karnına da kullanılabiliyor
Semanurakyel Bende aç karına alıyorum sabah midem yanıyor ve kabızlık şikayetim var 🙄 herkese aynı değil demekki
Bahara Duygu19031903 bende kullanıyorum canım kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum başta benide çok kötü yaptı hala içerken öğürüyorum 🤦🏼♀️
berguzar1987 Duygu19031903 gece yatmadan alıyorum mide ağrısı ilk zamanlar yapıyor kabızlık çok yapıyor
Sophie Duygu19031903 mide koruyucu ile beraber alıyorum sabah aç karnına. Bi sorun yaşamadım canım. Doktoruna danışıp mide koruyucu alabilirsin.