Elizikram Bizde 18e girdik bugün uykusuzluk, Yorgunluk, geçmek bilmeyen bir ayak ağrısı, kramplar dışında bi sorunumuz yok Elhamdülillah 🤦🏻♀️😂
UmudumOldun Hilahila bize en başta erkek dendi , sonra iki doktorda kız dedi . Bakalım nasip ayrıntıliyi bekliyorum neti için 😊
Cnncagman Hll o bende de vardı doktor ilaç yazdı fakat kullanmadım çünkü dirayetli davrandım son raddede kullanırım diye her sabah gün kurusu yedim aç karnıma gün içinde ye biraz yumuşatıyor bide boş boş karpuz 😂 ayıptır söylemesi ishal bile oldum
Cnncagman Svda_tsr şuana kadar 2 kilo en son 1 ay önce tartılmıştım ama☺️ sen kaç kilo aldın bide benim iç karnım küçük galiba 7 aylık gibi duruyorum
Cnncagman UmudumOldun mesela😂 benimde sanki şeyime böyle zonklama gibi bazen ağrı giriyor sana da oluyor mu
Cnncagman defne55 o şişlik bende de var malesef hele ki parmaklarımdaki eklem yerlerim sabahları çok ağrıyor
Cnncagman Matem523 ya bende arada hissediyor gibi oluyorum ama gaz seyirmesi mi bebiş mi çözemedim 😂😂
Cnncagman Gamze90887 Gamze90887 bende öyleydim bide ramazan ayına denk geldi evde yemek falan hiçbirşey yapamadım hele su içmek hasret kalmıştım resmen
elissa Selam ben bebekler ikiz olduğu halde hissetmiyorum neden sizce 17 hafta 3 günlük bnm zonklama var surekli
elissa Cnncagman benm ikinci gebeliği m kızımı hissettim allah nasip ederse ikizleri m erkek cinsiyetini den mi acaba :( hissedince de şikayet ederiz biz anneler tuhaf :(
Cnncagman elissa hiç sorma hareket eder rahatsız ediyor deriz ama biliriz ki istemeyerek söylemeyiz🤗🤗😂