MetininAnnesi1 Temmuz annisleri ogrendinizmi cinsiyeti hareketlerr nasil biz kipir kipiriz ogluşum ile 😍 ayrintili ultrasona giren oldumu
DeryaKaragc MetininAnnesi1 biz öğrendik cinsiyeti benim de oğlum olacakmış ayrıntılı ultrasyona henüz girmedik ona daha var bazen çok hareketli bazen çok sakiniz bakalım 😍
Zemuda MetininAnnesi1 20+1 iz. Cinsiyeti öğrenemedik henüz. Yarın kontrolümüz var. İnşallah öğrenip güzel haberlerini alabiliriz😇 hareket hala tam ayırt edemiyorum ama günde 1-2 defa hissediyorum 😍
Kbr MetininAnnesi1 benimde oglum olcak nasipse Ayrintili ultrasona daha grmedim 20+4deyiz perinatoloji uzmani en iyi 22. Haftada ayrintili bakilir dedi Dusuk riskim var evde yatiyorum
MetininAnnesi1 Zemuda daha hissedersin sende canm bnmki elimle deyince falan karsilik veriyor bana gun icinde cok hissediyorum ikinci gebeliğim 😊
DeryaKaragc Tugceates maşallah Allah güzel evlatlar yetiştirmeyş nasip ne hüzel valla bir oğlan bir kız çok şanslısınız ❤
Birprensannesi Kbr canim bende 20+5 im bizimde dusuk riskimiz var ilaç fln kullanıyormusun? Doktorunuz ne dedi size ?
MetininAnnesi1 Kbr cok gecmis olsun insallah bebegini kucagina alirsin tum hamisler kavussun bebislerine 😍
Asli2663 Biz 17*5 iz oğluşum olacak inşallah ilk ne zaman hissettiniz bebeğinizi? Ben ne zaman hissederim hanımlar 😔😔
DeryaKaragc Asli2663 ben 17+5 de yeni yeni hissetmeye başlamıştım ama bebek bir hafta önden gidiyor öyle bir durumumuz da var
elifincennetkusu MetininAnnesi1 19+4 minnoş bir bal peteği annesiyim💕🍼 Daha doğum günü alamadık çarşamba alıcaz o yüzden tahmini günü göremiyoruz 😔
Asli2663 DeryaKaragc inşallah bende en kısa sürede hissederim size de maşallah canım benim Rabbim nazarlardan korusun
FeriDEniz 19+2 olduk biz de. 16.haftadan itibaren kıpırtılarını hissediyorum çok şükür. Ayrıntılı ultrason tam olarak kaçıncı haftada oluyor kızlar?
SerapPolatKan 19+1 olduk cinsiyetimizi öğrenemedik ama küçük kuzum kendini hisstettiyo 16 haftada başladı hareketleri👪
Oziss MetininAnnesi1 17+1 nasipse kızım olacak 🙂 hareketleri henüz hissetmiyorm ayrıntılıya girmedik daha 🙂 üçlü test sonuçlarımızın çıkmasını bekliyoruz 🙂
Deletedmom05 18 hafta😍😍 bende geceleri hissediyorum. Cok uuzn süreli olmasada,, arka arkaya hareketleri 😍😍
sevginanc MetininAnnesi1 Bugün tam 18 haftalık olduk 😊 Cinsiyet öğrenemedik,detaylıya da girmedik henüz 😊 Meleğimin hareketlerini 2-3 gündür hissediyorum sanki ama emin olamıyorum 😊👼❤