Cansuuu16 MinikPrensesAnnesi iste dediğim gibi arkadaşım çok memnun ben kullanmadan bile sevdim kendim için göğüs ucu kremi falan aldım bu markadan kokusuz cunku dogal olduğu icin ama o bebeğin teniyle birleşince muhteşem kokuyor 💕💕💕🙏
MinikPrensesAnnesi Cansuuu16 yenidoğan için kullanıyor demi arkadaşınız☺️Göz yakma şikayeti yaşamamış 😊
Cansuuu16 MinikPrensesAnnesi yakmıyor denedik her gün banyo yaptırıyoruz 10 gunluk bebeği gayet kullanışlı al sen bunlardan 😀👍
Elwing6 MinikPrensesAnnesi icerigi taamamen dogal ne kadar kotu olabilir ki :) icin rahat eder mustelada bile maddeler var
MinikPrensesAnnesi Elwing6 öyle de ya gözünü yakarsa ya saçına iyi gelmezse bir sürü şey 😁en iyisi deneyimleyip görmek sanırım☺️
MinikPrensesAnnesi Elwing6 evet musteladan o yüzden vazgeçtim masum kimyasalmış kimyasal nasıl masum olabilir ki 🙂
Asilalaz MinikPrensesAnnesi ben yenı aldım cok guzel kokuyor papatya gıbı daha kullanamadım bebegım dogunca bakıcaz
Cansuuu16 Asilalaz aynen öyle ya doğallıga hiç bakılmıyor sanırım ama zaten bunun içeriği 👍 bitkilerden elde ediliyor papatya kokusu bebekle birleşince muhteşem oluyor arkadaşımin bebeği 10 günlük o kadar güzel ki kokusu hemen siniyor üzerine
nagehann Bu markanın bebek yağını doktor önerdi, çok gazımız var, kullanıp memnun kalan var mı özellikle gaz için kullanan