Senalii Deletedmom0041 Ben aslan Nurcuumu oğlum da yay burcu olacak inşallah 🤗 Aslan kadınları zeki, neşeli, akıllı, süslü ve baskın karakterde olurlar, dediği dedik ve inatçı olurlar Allah kolaylıklar versin size😄❤️
23Zumra Senanur06 oy kurban olurum ona ama sanirim gezme konusunda tartisicaz cunku ben de cok evde durmayi seviyorum😊😊cok teeekkurler
Rabia2019 Busozg keşke benim bebeğim de yay burcu olsa 🤦🏼♀️ Yay burçları çok eğlencelidir arkadaş canlısıdır enerjiktir pozitiftir gezmeyi sever relaxtır yay burçlarını sevin 😂😂
Kovaburcu Busozg yay annemin burcu cocugumda yay olacak beni hiç dinlemez sallamaz annem tartısırız hep yemekleri mükemmel yapar ama dağınık😂ve zekidir👍🏼cok sakindir sinirlenmesi imkansıza yakın😂alışverişkolik herkesi iyi sanar kimseye sinirlenmez küsmez yine tartısma sebebimiz😂
GulsahMulayim Busozg benim oğlum Başak burcu olacak, Başak burcu bebeği yada çocuğu nasıl olur hiç çevremde Yok bilemiyorum.
Kovaburcu GulsahMulayim başak erkeği kardeşim cok sevimli güleç gülerek uyanan bir cocuktu büyüdükçe ağır abi oldu 😀hukukcu oldu zeki baya askerden sonra titiz oldu 😀kendi isteğiyle gitti askere komando olmak istiyordu annem istemedi😀anneme asırı bağlı yemek yapmayı biliyor pilavı benden güzel yapar😂😂ay say say bitmez cok efendi herkes talip o kimseye bakmaz😂
Kovaburcu GulsahMulayim birde annem haca gittiğinde hamileymiş 5 aylık bu kardeşime ondanmıdır nedir namazında niyazında kendi kendine
Muallimehanim Kovaburcu Akrep burcu kim olursa olsun anlaşamam 😂 ama kızımla anlaşmak zorundayım sanırım 😂
GulsahMulayim Kovaburcu Hahahah 😄 çok güsel anlatmışsın yaaa bian öyle olsun diye özendim MaşaAllah kardeşinize. İnşAllah darısı da bizim başımıza, böyle güzel bir evlat güsel huylu bir evlat nasip etsin yaa. 🙏