Aslicrn Deletedmom0041 ben hic bilmezdm kovayi ama su andan itibarek sogudum azcik erken dogurymda oglak olsun bari😂😂
Deletedmom0041 Aslicrn Yok ya zamanında gelsin kuzu 😍 benim eşim balık hiç sevmez burcunu aşırı duygusal oğlum koç. Adamın ödü kopuyordu erken doğar da balık olur diye 😂
Deletedmom3 https://www.gebe.com/burclara-gore-bebek-karakterleri linkte bebek burclari var kizlar eglenceli görünüyo 😎 babası gibi balık olacak 😊
Habibe_90 Merhaba hanımlar güzel anneler ben yeni katıldım 2 aylık hamileyim şubatta doğuracağim İnşaAllah ne burcu oluyoruz biz ?
Aslihanyapici Busozg oğlum da Başak kızım da Başak burcu olacak tabi erken gelmek için çabalamaz sa bende Başak burcuyum 💙💙
bsrsl_2016 BirVeraAnnesi35 akrep cocugu cok takıntılı oluyor abim ve oglan kardesim akrepti asiri takıntı hastaligi vardi resmen.. umarjm bizimkiler öyledir sadece
bsrsl_2016 Busozg nasipse terazi olucak kizim ekim basi ☺️ ananesiyle ayni burc hatta denk gelirse dgum günleri bile ayni olabilir ☺️
BirVeraAnnesi35 bsrsl_2016 doğrudur canm ama eşimde akrep benim onun hiç takıntıları yok inş bebişimizde de olmaz babasına çeker😊