Aminea Mira_07 düzenli değilse olmayabilir canım benimde dün geceden beri düzensiz sancım vardu gecti suan
Okyanusolmak Açılması olanlar, bunu hissetmiş miydi? Tuvalete girince baskı falan mı hissediyorsunuz?
zeynokrktk Aminea 39+2 yim bende sancı su yok 2 cm açılmam var kahverengi lekelenmelerim var sarımsı sümük gibi her gün küçük parça geliyo kime sorsam geçiştiriyo öyle olmaz böyle olmaz diye Çarşamba tekrar kontrolüm var bakalım beklemedeyim.
Aminea zeynokrktk carsamba benimde kontrolüm var cnm benim hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah 🤲
Gozde4834 Aminea 39+4 günlüğüz. Yalancımsancılarım var. Çarşamba günü çağırdı doktorum bakalım ne diyecek 🙄geçen hafta dedi haftaya kadar doğurmazsan ister suni sancı ister sezeryan hangisini istersen. Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Gozde4834 Aminea sezeryan istemiyorum. Ufakta bir açılmam varsa eğer Suni istiyorum. Çünkü artık geceleri hiç yatamıyorum. 39+4 olduk beklemek istemiyorum bir an önce kucağıma almak istiyorum ☺️
Asena2610 40+2 de yarin sezeryan oluyorum kızlar dua edin hayırlı sağlıklı dogumlarimiz olsun inşallah 😊
Zeymuh Selam bana bu gün süni sancı verildi doguramadım açılış olmadı bu gün sezeryan oldum çok agrım var oglumu bu gün görqnce keçiyor