Aminea Asena2610 canım acile gittim yumuşama var acıklık yok bebek hafif kanala girmiş hareketleri normal dedi ne olur bilmiyorum
Asena2610 Aminea ayni canim benimde kanala girmis kalp atisi iyi suyumuz falanda iyi ama sanci yok onun icin olmayan sanciyida suniyle ilerletemiyorlar canim cok yirtilma oluyormus hakkimizda hayirlisi olsun artik
[silindi] Aminea ama dediklerine göre aslında 2 cm ile 0 açıklık arassında pek bi fark yokmuş. Ebe öyle demişti hatta günler öncesinde olmasa bile doğumda 0 açıklıkla gelip çok hızlı açılan gebeler varmış inşallah bizlerinde açılması çok hızlı olur🙏🏻
Asena2610 Aminea yok kirilmasin napalim artik hakkimizda hayirlis bebislerimisz icin dayanicaz artik her seye bu baslangic olucak ☺ rabbim sağlıkla kurtulmamizi nasip etsinde bebeklerimizin ve bizlerin ☺
Zeymuh Aminea evvet canım var ben bakudenim burda öyle bebek gecikirse dillimin altına ilac koyucam sancı gelecek
Mira_07 Wala sancı üstüne sancı Geceden beri ama ne suyum geldi nede nişan ama aşırı sancım war adet sancısı gibi her bi kc dk da bi gelıor acaba Doğuma az mı kaldı ya 38+2 haftalıgım 🙄