Pinkbabe Syst33 Biz 17+2 olduk kizimla 12+1 den beri değişmedi şükür 🌸 Sağlıklı olsun tabi ki ama kız çok değişmiyor canim bende çok istemiştim çin,rus kan yenileme hepsi tuttu bende 🤭 doktoruna güveniyorsan tecrubeliyse emin olabilirsin bence
Melihatuna Pinkbabe kendi doktorum cinsiyet söylemedi işte daha bu 2 li test için muayene olmak zorunda kaldığım doktor
Syst33 Pinkbabe İnşallah canım ablamın doktoruydu ablam kim gittiyse yanılma payı olmadı doktorun dedi bakalım artık bende sadece çin takviminde kız tuttu diğer uygulamalarda erkek yazıyodu hayırlısı 🙏
Melihatuna Pinkbabe kimse göndermedi beni ya ben kendim gittim 😅 doktorumun istediği bi kaç test daha vardı o yüzden başka özel bi hastaneye gittim normal bi doktor yani 🤷♀️
Skn23 Melihatuna bende 13 haftada erkek gibi dendi 14 de kız gibi dendi . Şimdi 15+3 de bikere daha gidicem net söylerim cinsiyetini dedi bakalım nolacak 😂
Pinkbabe Melihatuna Normal doğum doktorları 2 lı test için başka doktora yönlendirir o doktorlar daha tecrübelidir ona istinaden bunu söyledim
Melihatuna Pinkbabe yok kuzum işte devlet hastanesinde çok uzun sürüyo birde enfeksiyon için doktorum 3 tane test verdi başta devlet hastanesine gittim 2 tanesi yapılmıyormuş devlette bulunduğum yerde 3 tane özel hastane var zaten ben de en yakın olana gittim. Kendi doktorum anlaşmalı hastanede Doğum yapıyo muaynanesi ayrı Bursa da pembe mavi de normalde. Boş olan ilk doktora girdim anlıcan 🙄 oda daha ilk muaynede erkek deyince şaşırdım 😬🤗 birde hiç pozisyon uygun değildi yani
Pinkbabe Melihatuna Anladım canım bende özele gidiyorum ama bütün test ve tahlillerimi devlette yaptırdım doktoruma gösterdim özellerde gereksiz buluyorum o kadar para ödemeyi tahliller için falan 😊 Peki canim direk erkek mi dedi dr sana
Melihatuna Pinkbabe ya enfeksiyon için 3 tahlil istedi gittim devlete özel tahlil yapmıyoruz dedi ben de hepsini bir yerde yaptırdım 2 li için muayene etti muayene bitti bence erkek dedi sonra işte
Pinkbabe Melihatuna Anladım hayırlısı herşeyin sağlıkla gelsinler bebeklerimiz inşallah canım en önemlisi 🤲 ama insan da merak ediyor çok cinsiyet netleşene kadar🥰
NurdanHakan Melihatuna daha öncede yanılma yaşamış ve tecrübeli bi annesin burada sana senden daha iyi Öner’i verecek kimse yok