secl-ahmet Esim asker ama simdi sordum sivillerede bakiyor tabikide normal devlet hastanesinden ilgili olur azarlama filan yapamazlar bizde bir gidelim dedi
eliferdem Ankara2 Canımm benim bir çok tanıdığm orda doğum yaptılar ve fazlasyla memnun kaldılar.Zaten doktrları fln da çok iyi Gatanın hiç treddütn olmasın.İçini ferah tut..
Ankara2 Kaderunsal benimki sezaryan,çünkü ilk çocugumda sezaryandı mecburu sezaryan olcam inşallah,oyüzden biraz korku var
Ankara2 eliferdem teşekür ederim inşallah,insan ister istemez korkuyor meraklanıyor ortamı nasıl hastanenşn diye
Tugbalok Ankara2 merhaba ben sezeryan dogum yapicam 2.bebegime beni..sorunum.esimdrn baska yanimda kalacak kimse yok esimin yanimda kalacagi bir kadin doğum hastanesi bulmam.lazim
Melikeee Kızlar benim eşimde polis. Ben bütün rutin kontrollerime GATA’ya gidiyorum cok memnunum. İnşallah doğumumuzda kolay olur🙏🤗
CaferSelimYasemin Ankara Gata da doğum yapabilmek icin kacinci haftada kayit yaptrmak gerekiyor acaba.? Tarama tesleri mutlaka dogum yaptrcamz hastanede mi olması gerekiyor.Yardımcı olurmusunuz.
Melikeeeeeee Merhaba arkadaşlar gata da doğum yapan anneler doğum nasıldı davranışları iyimiydi refakatçi kalabiliyormu yanımızda özel odada mı kalıyor sadece yardımcı olabilirmisiniz?