Busrakivanc Ücret karşılığı geldiğini ilk defa duydum, genel de özeller de geliyorlar 2 yıl özel hastanede çalıştım ek ücret talep edilmedi hiç bi zaman canım, umarım istediğin gibi olur hersey 🥰🙏🏻
Esramese Deryatopal1 nobetci kimse o geliyor ozelde olsa bildm kadaryla kendi doktrn ek ucretle geliyo ama bn kendi doktrumu cok istiyrm dogumum ins carbamda yada c.tesi olur doktrm gun boyu orda 😂 hem para veriyosn hem baskasi giriyo en buyuk sacmalkta bu ozellern
Zuhresule Zuhresule kendi doktorundan değil de genelden bahsetmişsin onu belirtseydin ithafen yazmazdım 🙂
Sevaldemir benim doktorum her muayenede söylüyor mutlaka ara doğumu ben yapacağım diye. 7 yıl öncede nöbeti bittiği halde bırakmadı doğumumu yapana kadar şimdi ikincisinide o yapacak inşallah.
Merve2332 Deryatopal1 özel hastaneye gidiyorum eğer kendi paketlerimi alsaydım doktorum gece gündüz resmi tatil demeden gelecekti ama alianz sigortalıyım sadece mesai saati doğurursam geleceğini söyledi , hastane doktorları iyi icapcı doktor olsada bana sıkıntı olmaz ama geçen muayenede ne şekilde doğum istiyorsun dediğinde ben sezaryen dedim bu demek oluyor ki günü zaten beraber belirleyeceğiz kendi doktorum girecek 😃
tesbihlibebek Valla benim gittiğim özeldede mesai saati dışındaki Doğum olursa kendi doktorunu istersen +600 tl şeklinde bi uygulama var ama demek ki her özel aynı değil
Pelin86 tesbihlibebek evet bazi hastanelerde böylemiş arkadsş dedi gecen şasirdim .zaten para veriyoruz ek ücret saçmaligi nedir anlayamadim gercekten
AmatorAnne Deryatopal1 Hastaneden hastaneye doktordan doktora değişiyor özelde. Bizzat doktorla konuşmak en kesin çözüm olacaktır.
Camlicagizem Deryatopal1 Bende özele gidiyorum böyle bi durumda h.sonu gecenin bi yarısı vs ne olacağını sorduğumda aldığım cevap; ben gelicem ALLAH ın izniyle kucağına kızını ben vericem dedi herhangi ücretten bahsetmedi. Ücret isteyen de mi varmış şaşırdım doğrusu tonla para ödüyoruz kontroller,Doğumda keza öyle bide extra para mı alıcak? 😲
Nur55 Deryatopal1 benm pazar oldu doğumum tesadüfen kendi doktorum nöbetçiydi ama normal Şartlarda 600 TL gibi ekstra ücretle geliyorlarmış
Sedef-345 Deryatopal1 ben acıbademe gidiyorum. Dr um gece gündüz ne olursa olsun arayın hastaneye gelirim dedi. Zaten evi hastaneye çok yakım
Deletedmom667 Deryatopal1 hastane we doktora gore degısıyor.. bazı ozel hastanelerde ek ucret karaılıgo gelıyor doktorun bazı doktorlar gelmıyor nobetcı doktor yaptırıyor dogumunu. Doktoruna muhakkak sor