YcelMlayimYldrm Lonelinesss canm plesanta önde diye mi ölü doğum yaptın anlamadım. Benim de plesanta önde korktm smdi 🙁
Lonelinesss YcelMlayimYldrm evet canım doktor öyle dedi bebeği sıkıstırıyormuş çok sorunlu bir hamilelikti kanamam vardı korkma canım hepsi aynı olmaz senin nasıl
YcelMlayimYldrm Lonelinesss benm de 24. Hafta kanamam oldu doktor ilaç iğne falan verdi bı kaç kez oldu snra kesildi kanama. İlaçları kullanyrm hala şu an 29. Haftamdaym plesanta önde yani rahim ağzını tamamen kapatmış durumda
Lonelinesss YcelMlayimYldrm az kalmış canım doğumuna sıkıntı yapma bende nasip değilmiş demekki inşallah sen bebeğini kucağına alırsın
Kaansinem Ebi benim yengem için de aynısı oldu yeğenimde kalbinde sorun var dedi doktor kaç doktor gezdi bir de sonra bil bol dua etti hatta sağlıklı olsun diye çok tesbihler çekti veren allah ondan başka kimseye sığınamazsın o yüzden ümidini kesme rabbim yavrunu sağlıklı bi şekilde sana nasip etsin insallah🙏
Ebi Kaansinem amin Allah razı olsun cümlemizinkini bağışlasın Rabbim evlatlarımızla sınamasın inşallah canım
Kaansinem Ebi amin inşallah relaks ol herşeyi veren allah sen sadece ondan iste rabbim yavrularimizi korusun inşallah 🤗😊
SedaArkan Ebi hayır hiç üzülmeyin. Böbrek büyümesi arkdaşımın bebeğinde de vardı. Doğduktan sonra öyle bi sorunu kalmadı kalp de kendini daha tamamlamamış oluyo doğduktan snra o delik kapanıyormuş bizde ayrıntılıdan snra kalp dr gitmiştik.doşduktan snra Delikler bile kapnıyor dedi dr. Hiç üzülmeyin
Ebi SedaArkan şuan bizim için böbreğindeki kistler büyüme yada kalbindeki delik önemli değil en büyük sorunumuz akciğere giden damarının kapalı derecesinde dar olması bu sebeple ameliyat olcak korkumuz üzüntümüz bu ama Allah çok büyük iyileşcek bebeğim inşallah güçlü bi bebek benim oğlum ben buna inanıyorum
Ebi EmanetSahibi canım 10 tane doktor görmüştür en az 3 farklı hastanede muayne oldum hepsi aynı şeyi söylüyor hatta ilk göründüğüm doktorlar aldırcaksın dimi gibisinden konuştular en son bakan doktorum ameliyatla hallolcak dedi şükür atlatcaz inşallah
Bvbkcans Ebi allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım benimde oğlum olacak sol böbreğinde büyüme var ama pipisinin ucu kapalı olduğu tam boşaltım sağlanamıyor olabilir dedi doktorumuz doğumdan 1 hafta sonra sünnet olacak iyi bir doktor bulup pipi ucuna baktırın canım ultrasonda görüyorlar onu kalbinde de 1mm kadar kapanmayan bi yer var oda doğuma kadar anne karnında kapanabilir yada 1 yaşına kadar kontrol altında olacak dedi
Ebi Bvbkcans Rabbim şifa versin tatlım inşallah sağlıklarına kavuşur bebeklerimiz çok kişide duydum ben söylediğin şikayetleri ama geçiciymiş şükür tez zamanda iyileşir inşallah senin miniğinde
SuPerisiXX Bvbkcans e-Devlet sifremi alir almaz onu yapacagim, tesekkurler. Tiroitlerime de baktirmam gerekiyor ve o kisi bakacak sonuclarima, ona bakarken kesinlikle hozune carpacaktir. O yuzden mutlaka gorecek yani kotu bir sey varsa.