Berivanbalaban Ygmrbrsakky canım benım 7+ 1 ben yarın gidiyorum kalp atısı dınlemeye duyulmuyomu ki acaba 🧐
Berivanbalaban murdumaski bendede hiç bulantı yok bas donmesı gogus agrisi var uyku bazende kasık agrısı var canım bulantı harıç hersey mevcut 😂
murdumaski Berivanbalaban ben hiç bişey yok ayak yanması dışında , galiba allah bı cocugumu alınca üzüldü şu kuluma bi şikayet vermeyeyım ayak yanması yeter dedi 🤦🏻♀️
Bsra_95 murdumaski evet istiyorum sigara kullanıyodum hamile kaldığımı öğrendiğimde bıraktım ve cok zorlanıyorum mide bulantısı yaşayanlar sigaradan tiksiniyormuş bende öyle olmak istiyorum 😀
Bsra_95 murdumaski benim de haftaya 7 olucak işte demekki aynı zamanlarda olmuş olucak allah nasib ederse 🙂
murdumaski Herseyimoldun benımde öyle oldu canım 2 gün arkadan gelıyo , kendıne gelır oda merak etme sen
Deletedmom3 murdumaski sanirim onunda etkisi var bi heyecanla üye oldum postlara bakmaya basladım resmen içim bi buruk oldu
murdumaski Deletedmom3 olmazmı! Hemde nasıl o postlar beni bitirdi zaten riskli gebeliğim bi de okudukca etkileniyorum
Aslicrn murdumaski yaa ciddimisin canim cok uzuldm yaa 😔 rabbim insallah korur evladini peki diger bebek nolucak kendimi dusucek yoksa durucakmi sana zarari yokmu😔
murdumaski Aslicrn bana şuan şimdilik zararı psikolojik canım. Bebeğim içimdeydi almadılar kendi kendine yok olması bekleniyor ilaçlar işte . Sürekli yatıyorum 1 haftayı geçti , sadece kontrolden konteole kalkıyorum.
Minnakmom murdumaski canım merhaba bende 8+3 üm Eskişehir’de yaşıyorum Rabbim sağlıklı ve hayırlı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin
Aslicrn murdumaski ya canim allah kolaylik versin cok uzuldum ama cok sukue diger evladin seninle. Bende 3 tane kaybettim bilirim cok zor bende hergun igne vuruluyorm gobegimden