murdumaski Aslicrn benim düşük riskim var canım , pruloton iğne 3 günde 1 ve crinone jel sabah aksam kullanıyorum . Hamileliğimin ilk gununden beri 10 günde bir gidiyorum bazen 4 günde çağırıyolar
Berivanbalaban murdumaski ooo süper olur bencede burdan hep beraber yuruyelım. Ben berivan 7+1 olduk bebişimle manisada yasıyorum 2 senelik evliyim 😊🤗 biraz hizlı giriş yaptım
murdumaski Berivanbalaban bende 2 ye dayandım inşallah 😂 hatay’da yaşıyorum bende ama son zamanlarım 💪🏼💪🏼💪🏼😂
GulinMert Deletedmom3 7+4 teyiz .bu cumartesi yola çıkacağız. Ailem Balıkesir Akçay da . Ankara dan 10 saat sürüyor. Bu gün doktoruma sordum 2 saatte bir mola verip inip yürüyün dedi. Otobüs ile gideceğim için buna imkan yok . Zaten gece yolculuğu olacak inşallah uyuya uyuya geçiririz.
Bsra_95 Merhaba Kızlar 😍 Biz de 5+6 olduk ama henüz pek mide bulantısı ve diğer sorunlar başlamadı sadece göğüste acı dışında. Daha erken mi sizce?
murdumaski Bsra_95 erken mi geç mi bilmiyorum bende cabım çünkü ben 8+1 im asla bulantım kusmam yok doktor cok sanslı olduğumu söyledi 😂 inşallah sende böyle geçirirsin 🧿
murdumaski Aslicrn ikiz genelikti canım biri gelişim sırasında kalbi durmuş ölmüş bitanesi yaşıyor. İkiz oldukları içinde kürtaj yapılamıyor ölünolan yaşayanı tehtid ediyo o yüzden düşük ilaçları ile ilerliyoruz
Bsra_95 murdumaski Bu şekilde cok duymuştum ikizlerde böyle sorunlar cok oluyo sanırım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin diğerini inşAllah
Aslicrn murdumaski yaa ciddimisin canim cok uzuldm yaa 😔 rabbim insallah korur evladini peki diger bebek nolucak kendimi dusucek yoksa durucakmi sana zarari yokmu😔
Ygmrbrsakky murdumaski 7+3olduk bugün haftaya kalp atışı için gidicez bu süreçte birbirimize ihriyacımız olduğunu düşünüyorum hızlıca ve sağlıkla atlatırız inşallah bu günleri🙏🥰
Bsra_95 Ygmrbrsakky biz de 6haftaya yeni girmemize ragmen haftaya kalp atışı için çağırdı doktor ama bana biraz erken geldi.
Berivanbalaban Ygmrbrsakky canım benım 7+ 1 ben yarın gidiyorum kalp atısı dınlemeye duyulmuyomu ki acaba 🧐
murdumaski Herseyimoldun benımde öyle oldu canım 2 gün arkadan gelıyo , kendıne gelır oda merak etme sen