083 Bsra_95 hayır güzelim Balıkesir merkez💕 ben sevgi Hastanesinde Nurettin Serinkan hocama gidiyorum. Çok da memnunun işinde uzman bir doktor. Siz edremittesiniz sanırım
Sinemissusam Sunay10 Canım çok sağol doktor ismi vermişsin ben anca görüp dönebildim. Muberra hn. gittim bir de en son Jülide hn. Çok enteresan gerçekten birinin hiçbir sıkıntı yok dediğine diğeri riskli biraz diyor. Biri hiç ilaç vermezken diğeri ilaca boğdu. Bilmiyorum karar verene kadar devam edicem. Firsat bulursam onerdiklerine de bi gidicem. Senin kaç haftalık bebis
dryttk Bsra_95 mide bulantısı sigaradan değil hayattan nefret ettiriyor. Yaşama bence benim yeni yeni başlıyor ama şimdiden mahvoldum
dryttk Bsra_95 ablamda beyaz leblebiyle geçiriyormuş ben eşime söyleyeyimde leblebi çeşitlerinin hepsinden alsın
Dilos10 9.haftaya çok az kaldı ama ben hala kendimi iyi hissetmiyorum Allaha şükür mide bulantılarım geçti 1 hafta önce arada çok acıkırsam oluyo ama bugün de aynı kendimi çok bitkin hissediyorum sıcaklardan mı acaba ayakta duracak halim yok 🥺
Tazeanne0134 Dilos10 ayy kuzum ya bende 10+5 oldum daha mide bulantım var ve çok uykum geliyor sürekli 😴