Gamzmer Sunay10 inşallah hiç olmaz canım, ben yine haline şükrediyorum en azından gündüz işte sıkıntı olmuyor ☺️ Yumurcaklar gelsinler sıkıştıra sıkıştıra alıcam intikamımı 😬
Sunay10 Gamzmer olsun onlar için değer canım sağlıkla soda bide tuzlu çubuk ye ister iyi gelir midene
Gamzmer Bsra_95 yok canım tek, bugünde kahverengi akıntı oldu çok korktum doktora gittim şükür bişey olmadı, hamilelik ne zormuş her gün bir şey olacak diye aklımız çıkıyor 😔🙏🏻 Çok şükür ama yine de halimize ama
Bsra_95 Gamzmer geçen bende de oldu temizlikten sonranbendr çok korkmuştum kontrol zamanları gelmek bilmiyor
Gamzmer Bsra_95 bende dün evi süpürdüm birde yürüyüşe çıktık sanırım ağır geldi artık daha dikkatli olucam 😔 inşallah seninde benimde olmaz bir daha
Sunay10 Kızlar kalp atışını 11haftadan önce dinlemek bebek için zarar lı diyorlar bi doktor sayfasında okudum bebek 8 hafta dan sonra sesleri hissetmeye başlıyormuş o kendi kalk seside aşırı yüksek olduğu için
Bsra_95 Gamzmer ya bana henüz bişey olmadı cok şükür de deterjanlar acaba zarar verebilir mi solunum yoluyla diye düşündüm
Gamzmer Bsra_95 çamaşır suyu kireç sökücü gibi temizleyicileri kullanma, çok mecbur kalırsan da dök bekleme sonra git durula, onları solumak etkiliyormuş geri kalanı da aşırıya kaçmadan kullanabilirsin canım
083 Bsra_95 hiç bir zaman şikayet etmedim ama tosbihim beni zorluyor biraz😂 hamdolsun KuZum iyi olsun da güzel anlar Bunlar 🧿