gulsahhll Merhabalar,arkadaslar hamilelik belirtileri olanlar? Adet gecikmesi yasayanlar? Duygu ve dusunceleriniz
Etzel gulsahhll 4.haftadayım, kasıklarıma ağrı giriyor ara ara, göğüslerim şişti hassasiyet var yürürken bile acıyorlar. Çok yavaş hareket ediyorum otururken kalkarken yürürken yoksa kramp yapıyor kasıklarımda belimde. Benim belirtilerim bunlar şu an ☺️
Kubra1010 Etzel bende aynı sizin belirtilerinizi yasıyorum adetim iki hafta gecikti testte cıktı yarın öğrenicem nasipse kaç haftalık oldugunu
Anne_elif Etzel aynen canım ben de 4 bitti yeni 5 e girdim. Kasık ağrısı korkuttu başta ama normal dedi doktor
Etzel Kubra1010 Çok sevindim hayırlı olsun inşallah adetiniz iki hafta geciktiyse keseyi de görebilirisiniz çok rahat ☺️
Etzel Anne_elif Benim de arkadaşım doğum yaptı yeni o da öyle dedi çok rahatsız etmiyor ama yine de insan endişeleniyor ☺️ Benden bi hafta önde gidiyosunuz, Keseyi görebildiniz mi ?
Kubra1010 Etzel bugğn gittim canım 6haftalık dedi ama sadexe kese göründü biraz üzüldüm bebeği göremedik rahim biraz geride olabilir kilodan da görülmeyebilir dedi bi hafta sonra tekrar cahırdı
Kubra1010 Tazeanne0134 ayy cok saolun içimi rahatlattınız kalp atışını isterseniz alttan muayene ile bakabiliriz dedi ben istemedim kimi o haftalarda duyuyormuş ya kalp atışını ben devlete gittim bide belki özelde duyuluyordur o haftalarda
Kubra1010 Tazeanne0134 agladım doktordan cıkınca ilk gebeliğimde de 6haftada kalmışdı gebeliğim 9 haftada öğrendim öldüğünü kürtaj oldum canımm ondan korkuyorum
Tazeanne0134 Kubra1010 yok kuzum üzülme Allah'ın izniyle hiçbir şey olmaz 9+4 haftalık hamileyim bende korkuyorum bişe olacak diye bazen öyle bi sancı giriyor ki oturmakta bile zorlanıyorum kahverengi lekelenme yasadim bende o zamanda çok korktum ama çok ve kırmızı olmadığı sürece bişe olmaz dedi kuzenim doğumhane hemşiresi korkma iş yapacağın zaman dinlene dinlene yap bende öyle yapıyorum ve sürekli oku 😊 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Kubra1010 Tazeanne0134 amin canım benim Rabbim korusun cümlemizin evlatlarını sen kaç haftalıkken görmüştün bebeğini
Gzrilknur Tazeanne0134 canım bu sancılar normal mi. Sancı girdiği gibi kıvrandırıyor resmen. Çok korkuyorum.
Tazeanne0134 Gzrilknur valla canım internetten de baktım kuzenime de sordum normal diyor inşallah kötü bişe yoktur 🤔