Melek1616 Miray80 doğum anına kadar etkisi geçince veriliyor ama bana son 1saat verilmedi isterseniz verirler öi bilmiyorum canım ☺️
Mlsgzll Melek1616 ya bende istiyorum da canım bir şey sorabilir miyim epidural normal bebek çıkarken çok ağrı hissettiniz mi
Melek1616 Sebogelin Belki bende kasılmaları acı olarak hissettim o an bilemiyorum gerçekten ama acı veriyordu aynı anda ıkınma hissimde vardı 🤷♀️
Melek1616 Mlsgzll hayır canım doğum anında sadece ıkınma hissi hissettim hiç tereddütsüz ol derim çok rahattı 5 dkda doğdu kızım o ana kadar sancı çektim sadece
Annee1 Sunay10 devlette normal doğumda epidural anestezi yapılmıyor, sadece sezeryan doğumda mecburen yapıyorlar, ama özel hastanede istediğin zaman yapiyorlar
Esesen Melek1616 iğne çok tehlikeli falan diyorlar ben de epitural istiyorum ama sonrasında ağrı oluyor diyende var belde
Melek1616 Esesen evet bende bu komuda çok tedirgindim ama doktorum hiçbir sıkıntı olmuycağını söyledi ve gerçekten hiçbir sıkıntı olmadı çok şükür şuamdada ağrım falam yok canım bemce gönül rahatlığıyla yaptır
Asenadgdvrn Melek1616 epidural da sancı hissetmek mümkün mü ? Bende düşünüyorum epidural Normal Doğumu ama fazla bilgi veren yok ?
Melek1616 Asenadgdvrn hayır canım kesinlikle en ufak bi sancı bile hissetmiyorsun sadece doğumdan 1 saat önce etkisini kaybetti biraz sancı çektim ama doğuö anında sadece çok çok ıkınma hissettim