[silindi] Basakk eşin gelene kadar uzan ayaklarını havaya kaldır kanama devam ediyor mu progeston verir büyük ihtimalle
Duuyguum Basakk allahım korusun bebeğini sana bağışlasın canım bende evhamlıyım bugün inşallah iyidirler
SemaAsya Basakk Hiiiç endişelenme. Bu durum bir tek senin başında değil. Ben kıpkırmızı kanama ile gittim. Hiç de korkmadım. Allah'ın dediği olur. Şunu unutma bir şey olduğunda zaten üzülebiliriz ama olmadan üzülmek gibi bir lüksümüz yok artık hamileyiz. Kaygılarımızı kontrol etmeliyiz. Doktor gidince lekenin rengini sorar. İdrar testi yapar. İdrar yolu enfeksiyonu mu diye bakar. Değilse vajinadan geliyorsa Bi iğne yapar Progestan. Bir de progestan hap verir kulllanırsın ama daha doktora gitmeden kendini böyle bırakırsan eyvahlar olsun...
R_Arslan Basakk Allah'in izniyle hicbirseyi yoktur annesi. Telaslanma bizleri de haberdar et. Dualarimiz seninle
Basakk R_Arslan Cok teşekkür ederim canim cok şükür bi sıkıntımız yokmuş🤗 Cok korktum ama iyiki gitmişim içimden endişemi attım
Basakk Duuyguum Canim cok şükür bi sıkıntı yokmuş 🤗 Umarım seninde bebisinde bir şey yoktur. Cok güzel cok anlamlı ama bir o kadarda korkulu süreçler.
Tovishka Basakk merhaba ben de 21 haftalığım dün gece aynı şekilde kahverengi akıntım oldu, doktoruma yazdım hemen korkma ama devam ederse takip edelim dedi.. Size ne dediler acaba sebebi ne olabilir? Ya da özellikle dikkat etmeniz gereken birşey var mıymış?
ChubbyOrange Basakk ay gitmişsin çok sevindim bir şey olmadığına merak etme annesi bu zamandan sonra akıntılar başlıyor :)
Ozge3747 Basakk Devlet hastanelerinin direkt acilinde ultrason yok, acile gittiğinizde sizi dığumhaneye yönlendiriyorlar orada ultrason ve doktor var, o şekilde bakabilirsiniz
MihmininAnnesi Ya şu alttan muayeneye öcü gibi bakmayın doktor baktı diye düşecek değil bebek kalbini zi ferah tutun
Basakk MihmininAnnesi Fikriniz icin cok teşekkür ederim gayet bilinçli bi insanım ama kendi doktorumla bu konuda ilerlemenin daha sağlıklıkli olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden bu durumu kabul etmedim kendi doktorum da gidicem zaten
ChubbyOrange Basakk canım naptın bilmiyorum genelde rahim ağzı boyunu ölçmek için alttan muayene ediyorlar. Akıntı olabilir mi acaba? İç çamaşırın koyu olduğu icin belki anlamamışsındır sen yine de içini rahatlat tabi ama sakin ol umarım her şey yolundadır
Basakk ChubbyOrange Cok şükür canim bisey yok🤗 İlk hamilelik bazen kendi vücudunun tepkilerini bile yeni yeni öğrenebiliyoruz. İstem dışı korkularımız olabiliyor