Basakk Devlet hastanelerinin acilinde ultrason var mi bilginiz var mi 😰 Bebeğime bisey oldu sanırım cok korkuyorum
minik_fasulyem_ Basakk canım acil diye gittiğinde seni dogum haneye yönlendirecektir ne gibi bişey oldu yazarmısın belki evham yapıyorsundur
Cansu_6167 Basakk acile gittiğinde kadın doğum oluyor basvurunca kan falan alıp kadın doğuma gönderiyorlar,orda imkanlar mevcut ama eğitim araştırmalarda daha çok denk geldim,her ayrıntıya bakiyorlar.
Basakk minik_fasulyem_ Ya iki gündür rahmim orda sürekli bi baskı hissediyorum daha 21 haftalık küçük diye kendimi telkin ediyordum 😰 Biraz önce çamaşırım da leke gibi birsey gördüm içim cok kötü çamaşırım koyu renk afedersiniz idrar mi diye kokladım ama koku yok
Minnosizmmm Basakk canım kadın doğumu olan her hastanenin acilinde ultrason var bunu bilerek git bakıyorlar şehir hastanelerinde var genelde ben gitmiştim baktılar
[silindi] Basakk düşük riski diyecek büyük ihtimalle benim gebeliğim boyu öyle geçti hemen ilaç veriyorlar endişe etmeden gidin acile
minik_fasulyem_ Basakk anladım canım için rahat etmeyecek o yüzden gitmeni tavsiye ederim ama bu haftalarda akıntının fazla olması çok normal peçeteyi biraz ıslatıp leke gördugun yerin üzerinde 1 2 sn beklet bakalım Kan varsa çıkar peçeteye
SemaAsya Basakk Hiiiç endişelenme. Bu durum bir tek senin başında değil. Ben kıpkırmızı kanama ile gittim. Hiç de korkmadım. Allah'ın dediği olur. Şunu unutma bir şey olduğunda zaten üzülebiliriz ama olmadan üzülmek gibi bir lüksümüz yok artık hamileyiz. Kaygılarımızı kontrol etmeliyiz. Doktor gidince lekenin rengini sorar. İdrar testi yapar. İdrar yolu enfeksiyonu mu diye bakar. Değilse vajinadan geliyorsa Bi iğne yapar Progestan. Bir de progestan hap verir kulllanırsın ama daha doktora gitmeden kendini böyle bırakırsan eyvahlar olsun...
Basakk [silindi] Ya alttan baktırmak istemiyorum üniversite hastanesine gidicem umarım öyle bakmazlar😰İcim iki gündür cok huzursuzdu zaten😰
Basakk Mervemim Bu şehire yeni gelin geldim o yüzden bilmiyorum eşim gelip üniversite hastanesine götürücek😰 İçim hiç rahat değil dua edin lütfen
[silindi] Basakk kanamam var diyin bakmıyorlar alttan bana hiç alttan bakmadılar ultrasondan bakıyorlar canım için rahat olsun alttan bakıp tehlikeye atmazlar
ChubbyOrange Basakk canım naptın bilmiyorum genelde rahim ağzı boyunu ölçmek için alttan muayene ediyorlar. Akıntı olabilir mi acaba? İç çamaşırın koyu olduğu icin belki anlamamışsındır sen yine de içini rahatlat tabi ama sakin ol umarım her şey yolundadır
Basakk minik_fasulyem_ Cok teşekkür ederim onu da yapicam dua edin lütfen içim hiç huzurlu değil cunku
[silindi] Basakk inşallah canım korkma lütfen bebeğin iyidir arada korkutuyorlar benim haftada bir kanamam oluyordu sürekli yatıyordum ilaç kullanıyordum oğlum sağlıklı şükür 1 yaşına girecek kısa süre sonra ama ihmal etmeyip hemen gidin