pembebulut Kızlar göbeğimde genital bölgemde kararmalar olmuştu onları duymuştum da bu haftada koltuk altım karardı koltuk altı kararan var mı utanıyorum koltuk altımı kaldırırken çok kirli görünüyor doğumdan sonra düzelir mi acaba?
Smyye0303 pembebulut kaç aylık hamilesinşz benim daha 5.ci aya girdik sadece göğüs kenarları koyulaşma var belki küçüğüz ondandır 🤔
Mom72626 pembebulut benim canım. Lazerli birde 3 senedir ağda dahi yapmıyorum bembeyazdı ama şimdi karardı. 🥺🥺 ben de utanıyorum valla
guler27smsk_ pembebulut eger kararmaların geçmesini istiyorsanız Doğumdan sonra bol bol terleyin ilk hafta ve terliyken bir kuru bezle koyulaşan bölgeleri silin bunu sürekli yapın özellikle o bir hafta içinde hiç birsey kalmaz ben öyle yaptım sadece Doğum lohusa teri götürüyor eskisi gibi yapıyormuş
pembebulut Smyye0303 benimde öyleydi 5.ayda sonradan kararmaya başladı bölgeler 7 aylık 29 haftalığım şimdi de koltukaltım karardı afedersin sanki tüylü gibi duruyo gider doğumdan sonra inşallah😊
butterfly4 @pembebulut ben de 32 haftalığım kararmalar gittikçe artarak devam ediyo, normalmiş ebe öyle söyledi, Doğumdan sonra geçiyormuş, ama bazılarınınki inatçı olabilir renk açıcı kremler kullanılabilir dedi
Kelebegimmm 27 haftadayım.yaklaşık 2 haftadır başladı çok kötü görüntü var.doğumdan sonra kararan bölgeler geçiyor diye okumuştum
pembebulut Kelebegimmm inşallah canım yoksa beyazlatıcı kremler var belki onlarda rengini açar böyle kalmaz heralde😱
pembebulut cennet_aka27 dimi çok kötü duruyo ya malesef pis görünmese sorun değilde geçer heralde canım
Dorukvedemirinannesi 32 haftaligim koltukaltim benimde basladi kararmaya cok sinir bozucu fakat dogumdan sonra geciyor merak etme canim benim 2.gebeligim ilkindede olmustu gecti.
Smyye0303 pembebulut inşallah gider canım ya takma kafana sonucta hamilesin ve senlik bi durum degil🤗
Littleprince_smother pembebulut benim de aynı ya çok üzülüyorum bembeyaz koltuk altım vardı benim de karardı rahat rahat kaldıramıyorum evin içinde bile😕
pembebulut Littleprince_smother bende öyleyim eşimden bile utanıyorum biliyor hamilelikten karardığını ama ben rahatsız oluyorum kirli görünüyor diye 😣
Littleprince_smother pembebulut aynen kuzum bende utanıyorum gerçekten kötü bi durum inşallah doğumdan sonra geçer🙏🏻🙏🏻♥️