Nesli5181 Kızlar 32+6 haftalığız, enox iğne verdi doktorum, göbekten kendim yapabilirmişim ama cok korkuyorum. Kullanan var mı?
Semisko Nesli5181 bana da 34 haftadan sonra başla dedi dün ilk dozu uyguladık. Bana karnın gergin kolundan yap dedi. İğne çok acıtmıyor da ilaç yakıyor 15 dakka filan yaktı
Semisko Nesli5181 ben eşimle birlikte sağlık ocağına gittim eşim izledi nasıl yapacağını akşamları kendisi yapacak şu sıcakta hergün sağlık ocağına gidemem
Nihanak Nesli5181 enox 6000 lik kullniyorum. 26 haftaligim pihtilasmam var ve geneligi ogrendigimden beri kullaniyorum. Hic korkma biraz yakiyo igne ama yavas yavas yap ilaci yavas ver yani arada bazi yerlere denk gelio heralde bazen aciyo.bazen morariyo ama alistim artik onunla yasamaya. Cogunlukla gobekten yapiyorum cok.odem yaptiginda ya da morardiginda yer kalmadiginda esime.kolumdan yaptiriyorum bi.kac gun. Bacaktan 2 kez denedim ama bacak cok.acitiyo yurumeme bile engel oluyo o yuzden genelde gobegi kullaniyorum.
lilamom Nesli5181 bende 32 haftaligim yarin son ignemi yapicam ogrendigimden beri yapiyordum 32 de birakiliyor genelde agir pihtilasma yoksa
Nesli5181 lilamom sebebi ağır pıhtılaşma filan değil aslında, 4000lik yazdı, su zamana kadar problem yoktu kanda, bu bebegin daha iyi beslenmesini sağlar son güne kadar kullanacağız artık dedi
Nesli5181 lilamom ben 28.hafta corasprin kullandım bacak kramplarım ve hafif ödem oluşması için. Bugün son yarından itibaren iğneye geçmem gerektiği söylendi
Nesli5181 Senyorita pıjtılaşma var diye belirtmedi aslında, 28.haftada corasptin verdi bacak kramplarım oluyor magnezyuma ragmen ve bileklerde hafif ödem toplanmaya basladı,bu hfta bıraktım corasprini. Yarından itibaren igneye geç dedi
Nihanak Senyorita faktor v leiden = heterozigot PAI-1 4G/5G = 4G/5G MTFHR C677T = HOMOZIGOT Bu sekilde cikmisti benim
Deniz_ruzgar Bebegim 5 haftalikdan beri kullanıyorum pıhtılaşma sorunum var şuan 35+3 haftadayım doguma girmeden 1 gun önce birakicam ilk hamileliktede aynısını yapmistim. Size bu haftalarda nicin verdi?
Nesli5181 Deniz_ruzgar pıhtılaşma gibi sorunum yoktu aslında corasprin kullandım 28.haftadan beri 2 hafta oldu. Bugün son kez içtim.yarından itibaren igneye basla dendi.
lilamom Nesli5181 allah allah 26 dan sonra her hamilede bilekte ayakta odem olusuyor zaten yani bu gayet normal kramplarda oyle bunun icin igne vereni ilk kez duydum varis olusumu ani olunca veriliyorda
Deniz_ruzgar Nesli5181 anladim canım igne coraasprine gore daha hafif demisti bana doktorum belki o yüzdendir corasprin baya etkili çünkü. Ben bastan beri ikisini birlikte kullandim 34 haftada hapi biraktim. Rabbim sağ salim kavuşmak nasip etsin İnşaAllah🙏
Senyorita Nihanak Benimde Paı-1 ve Mthfr 1298C Homozigot çıktı ben de 0,6 lık iğne kullanıyorum da o yüzden sordum
Nesli5181 lilamom bilmiyorum inanki detaylı sormadım pıhtılaşma problemin var diye filanda söylemedi , en son kan idrar vermiştim 3 gün oluyor sonucuna göre b12 iğnesi ve bu enoxu verdi işte.
lilamom Nesli5181 belki akisi yavas bulmustur kanda belli eden bir deger var birde ultrasnda kan akisini goruyorlr ya yoksa odemden falan kan sulandirici vermez ben 3. Haftadan beri kullaniyorum ayaklarim davul yani😂