Dilara25 Melegimm19 bugün 11+0 😂 bu benim ikinci gebeliğim ilk doğumum cok dikişli oldu ama doktorla alakası yok aslında benim çatım darmış malesef :( yine de şansımı deneyip dikişsiz doğum araştırmaya kalkıyom 😄
Dilara25 Dilara25 Melegimm19 ay ya yanlış yere yazdım cevabı 🤭 11+0 haftalık benim daha var yani cinsiyete dimi
Izzet WithRose 12+0 da kiza benziyo dedi ama bn hala cinsiyeti belli degilmis gibi yapiyorum 😂degisebilir cunkj cok kucuk
Melegimm19 Dilara25 aslında doktora bebeğe bağlı canım birkaç haftaya kesinleşir gönlünden geçen olur inşallah😍🙈
Beyzanurlina WithRose 15+2 haftalıgız hayla göstermiyo renkli ultrasyondan bakyoz plesantanın arkadasına kaçıyo yuzunu bacaklarını kapatıyo doktor ona dogru döndukce o kaçıyo küsmüş meleğimmm🤣🤣🤣🤣
Dilara25 Melegimm19 Allâh razı olsun hayırlı evlat olsunlar :) nisada derya hanıma gidiyorum haftaya randevu aldım bile 😅 bakalım ne dicek
Enesedrarefe Sltnzlm siz tek yumurta ikizimi oldu bende bugun orendim iki kizim olcak 150 kiza benziyor dedi kesin bisi demedi acaba deyisirmi