sinemsepci WithRose ben 14.haftada oğlum olacagını öğrendim canım ☺️ 12.haftada görürmüsün bilemiyorum, hayırlısı olsun ☺️
Denizinannesi1 WithRose benim 2.hamileligim kızimda 21 haftalıkken öğrendim oğlumuda 22.haftada öğrendim cinsiyetini 🤗🤗
WithRose sinemsepci Masalllah canım sağlıkla kucağına al insallah 😊💙 Bizim ense kalınlığı icin kontrolumuz var bakalm o sirada da tahmin eder mi bilmiyorum her ikisine de ihtiyac var hayırlısı olsun heyecanliyim biraz 😊
SevilByrm WithRose bende 12+6 13 sayılır oğlum olduğunu öğrendim. Bizde yen öğrendik sayılır 😇 4 5 gün oluyo 😇
prenses_annesi16 WithRose 12. Hftamda %70 kız demişti bana suan 17 hftamdayım kızım olucak ve cok net dedi doktorum
Dilara25 Melegimm19 ne kadar erken öğrenmişsiniz ne güzel.hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba bn de bir an önce öğrenmek istiyorum da 😂
Melegimm19 Dilara25 Ankaradayım özel medisis hastanesi Ulviye hanıma gidiyorum canım Ankaradaysan tavsiye ederim 😍 insan çok merak ediyor özellikle alışveriş için😂🙈
Enesedrarefe Sltnzlm siz tek yumurta ikizimi oldu bende bugun orendim iki kizim olcak 150 kiza benziyor dedi kesin bisi demedi acaba deyisirmi