Ben 3. Denememde farklı bi doktorla bir tüp bebek annesiyim. Şuan da oğlum 3 yaşında ve şimdi de normal yolla 24 haftalık hamileyim🙂 kızım olucak Allah ın izniyle.. bu süreçte ilk önce bi takım iğneler ve ilaçlarla rahim ve yumurtalıklar hazırlanıyor. Yumurtalıklar yeteri kdr büyüdüğü zaman doktorun belirlediği bir tarif ve saatte çatlatma iğnesi oluyorsun. Ertesi gün hafif bi barkozla bayıltılıp yumurtalar toplanıyor o sırada eşinin sperm vermesi gerekiyor tabi.. herşey hazır olduktan sonra 3-4 gün içinde sana ne kdr yumurtanın döllendiğini hbr veriyorlar. Daha sonrasında doktor ve sizin kararınızla kaç embriyonun yerleştirileceğine karar veriliyor. Tabi inşallah diyelim çünkü hiç döllenmeme ihtimali de var ya da çok az döllenme ihtimali de var. Mesela benim ilk zamanlar 25 yumurta tıplanıp 3 ü dölleniyodu ve dondurulcak embriyom kalmıodu. En son gittiğim doktor da 4 oldu 2 sini transfer ettik 2 sini dondurduk. Yaşında önemi var tabi bu durumda, sizin yaş kaç? Şunu sölemek istiyorum çok yumurta aslında iyi değilmiş. Kalitesi düşüyormuş. Az yumurta olsun iyi kalite olsun🙂 sonrasında yine dr.un belirlediği tarihte transferiniz yapılıyor bayılmadan. Bol su içerek, rahim daha net gözüküyor.(idrara sıkışık işlem yapmak benim en zorlandığımdı🙂) sonrasında 12. Gün kan tahlili veriyorsun ve Allah ın izniyle mutlu son 🙏🏻❣