Siriiinn Mahbuss ben tam 18.ayımda hamile kaldım gemde tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyodum.Adet olsam damilaca başlasam diye bekliyodum hiç ummadığım bi anda oldu ❤️ Rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤️❤️
Mahbuss Siriiinn amin kuzum 😊 bakalım bize ne zaman gelcek bizimkiler pek bir inatçı şimdiden annelerine sabır etmeyi öğretiyorlar
Siriiinn Mahbuss sabretmeyi öğreneceksin, ağlıcaksın , moralin bozulucak istemiceksin vazgeçiceksin ama o mutluluk kalbine bi geliyo.İşte o zaman çok şükür iyi ki hepsini yaşamışım diyorsun ❤️
Seherr Mahbuss iyim canım şeker çıktı bende valla onunla uğraşıyorum diyetteyim :)) sen nasılsın napıyosun nasıl oldu en son tiroidlerin vardı
Mahbuss Seherr iyi oldu canım şimdide yumurta tembelliği çıktı başıma ne yapcam bilmiyorum bekliyorum öyle işte
Mahbuss deletedmom472 bende olurum büyük ihtimalle canım hayırlısı olsun beklemekten başka çare yok malesef
Mahbuss TunarinAnnesi deletedmom472 ecemtmr Sohretkural Ben bugün test yaptım ama kocaman bir tek çizgi çıktı sanırım o iki çizgi hiç bir zaman göremiycem bugün test yaptığıma pişman oldum😔. İnşallah sizler hamilesinizdir😊
Seherr Mahbuss yumurta tembelliği çok önemli değil canım ilaçlarını kullan düzenli ama bence bu arada eşinde bi sperm testi yaptırsın daha hızlı sonuç alırsınız belki
Momof2child Doktorm bu ay bana Belirti arama dedi belirti aradikca Hormonlar yukseliyor.Saminlewdirici verdi simdide cok sakinim 🤣BU AY INSALLAH OLMASADA OBIRI AY OLUR INSALLAH YUMURTLAMA OLMADI BU AY BENDE STRESDEN
Mahbuss Seherr cumartesi günü adet günüm canım hormon testi vereceğim yine doktor istedi eşimde gidecek bakalım bu konu yüzünden biraz tartıştık verirmi ondanda emin değilim ama
Seherr Mahbuss erkekler bu konuda biraz isteksiz oluyor ama yapacak birşey yok yapılması gereken birşey sen üstüne gitme yinede ama tatlı dilli ol hep
Mahbuss Seherr evet malesef hersey için biz uğraşıyoruz bir ara bebek düşünmekten vazgeçtim bu seferde kendisi istedi
Seherr Mahbuss canım bu erkekleri bi anlayabilsem ah bi anlayabilsem hepsi ayrı tuhaf kaç yaşına gelselerde çocuk gibiler idare etmekte hep bize düşüyo :(
Kbra7777 TunarinAnnesi bende regli oldum bekliyorum ovulasyon testi sipariş ettim kaçıncı gün başlasam acaba adetlerim çok düzenli 30 günde bir adetim bitince mi başlasam yoksaa 5 gün geçince mi karar veremedim
Gzrilknur Kbra7777 canım sakın aksatma. Adetten çıktıktan sonra başla. Şansını kaçırma elden. Genelde 30 düzenli olduğunda 16/17/18 günler yumurtlama oluyor ama sen yine de tedbirli davran.
Mahbuss Siriiinn öyle diyeceğimi düşünüyorum ama keşke bekletmeden gelseler minikler dışardan baskı felan insanı yıpratıyor iyice ama elimizden birşey gelmiyor mecbur beklememiz lazım gelene kadar