hamilegunlugum Seyma3 canım bana da öyle söylemişti doktor 5+3 te ilk kez gitmiştim dün 7+5 ti gittim sağlıklı gebelik dedi ve kalp atışlarını dinledik çok şükür stres yapma moralini bozma bir daha ki gittiğinde kalp atışlarını da duyarsın inşallah🤲🏻
Ikbalper Seyma3 bende aynı durumdaydım 10 gün sonra gittiğimde ultrasonda gözükmemişti yine, vajinal muayene oldum ve gümbür gümbür atıyordu kalbi miniğimin 🤷♀️🥰 karın gazın çok demişti doktorum baskıdan göremiyorum demişti, yani güzel düşün canım 🙏🥰
Seyma3 Ikbalper Ikbalper inşallah öyledir... Rabbim hepimizin kuzularını sağlıklı sıhhatli dünyaya getirmeyi nasip etsin...
Fatmacbc1997 Cansu_6167 canım bi bilgi almak.istiyorum senden bu vajinal ultrason bebeğe zarar veriyor diye duymuştum ben düşük tehlikesi için sen yaptırmışın herhangi bi zararını gördünmü peki
Cansu_6167 Fatmacbc1997 ben bir hafta arayla üst üste iki kere vajinal ultrason oldum bı sıkıntım olmadi,çevremde bende duydum zararlı falan diye ama o zaman 6-8 hafta araligindaydim bı sıkıntı olmadı çok şükür